reklama
Ruda08
Fanka BB :)
Powolutku się cieszyć ?Dziewczyny nie wiem co o tym myśleć. Beta z dziś ponad 1000. W poniedziałek była 455. A progesteron nadal 7...
Nooo progesteron troszkę niski
Nutka 1533
zrobiłam dzisiaj betę (w pon była 6903.4 a dzisiaj 11145,6 - ostatni przyrost 85,7% teraz 61,5%). Wizyta u lekarza dopiero w piątek bo na jutro nie miał miejsc
Ruda08
Noooo ale po co robisz tą betę ?zrobiłam dzisiaj betę (w pon była 6903.4 a dzisiaj 11145,6 - ostatni przyrost 85,7% teraz 61,5%). Wizyta u lekarza dopiero w piątek bo na jutro nie miał miejsc
Ona już na tym etapie nie przyrasta tak jak na początku. Nie rozumiem po co się tak katujesz. Teraz się tylko zamartwiasz. Wiem co mowię, mam za sobą 11 transferów
Nutka 1533
Już skończyłam z betami. Chciałam tą ostatnią zrobić żeby lekarz wiedział jaka jest i więcej robić nie będę bo tylko ryczeć mi się chceNoooo ale po co robisz tą betę ?
Ona już na tym etapie nie przyrasta tak jak na początku. Nie rozumiem po co się tak katujesz. Teraz się tylko zamartwiasz. Wiem co mowię, mam za sobą 11 transferów
Nutka 1533
A jeszcze mam pytanko do osób, które poroniły. Mam za sobą 2 poronienia i przy obu badałam betę co 2 dni. Jak tylko nie było już takiego przyrostu to momentalnie przechodziły mi mdłości a dzień lub dwa później krwawiłam. Traz beta nie ma takiego przyrostu (nie ma nawet 66%) a mdłości są nadal. Może już dochodzić do poronienia ale jakieś objawy ciąży jeszcze są czy zawsze przy poronieniu objawy się momentalnie kończą ?
Artemida90
kobieto przecież Ty nie ronisz…. Bhcg rośnie a Ty chcesz już się żegnać z ciazaA jeszcze mam pytanko do osób, które poroniły. Mam za sobą 2 poronienia i przy obu badałam betę co 2 dni. Jak tylko nie było już takiego przyrostu to momentalnie przechodziły mi mdłości a dzień lub dwa później krwawiłam. Traz beta nie ma takiego przyrostu (nie ma nawet 66%) a mdłości są nadal. Może już dochodzić do poronienia ale jakieś objawy ciąży jeszcze są czy zawsze przy poronieniu objawy się momentalnie kończą ?
Nutka 1533
pytałam ogólnie a nie akurat teraz w moim przypadku, ale skoro pytania to taki problem to już pytać nie będę. Wydawało mi się, ża na tym forum powinnyśmy się rozumieć nawet z durnymi pytaniami i być bardziej empatyczne bo wszystkie to przeżywamy. Ale się jednak myliłam :/kobieto przecież Ty nie ronisz…. Bhcg rośnie a Ty chcesz już się żegnać z ciaza
Artemida90
ja w swojej ciąży po in vitro nie zrobiłam ani jednej bhcg, odpręż się i ciesz się tym stanem a nie szukaj problemu gdzie go nie ma. Nie masz podstaw by myśleć o poronieniu bo na tym etapie już tylko usg prawdę powie. Ja swoje pierwsze usg miałam zaplanowane miesiąc po transferze, dałam radę - Ty tez daszpytałam ogólnie a nie akurat teraz w moim przypadku, ale skoro pytania to taki problem to już pytać nie będę. Wydawało mi się, ża na tym forum powinnyśmy się rozumieć nawet z durnymi pytaniami i być bardziej empatyczne bo wszystkie to przeżywamy. Ale się jednak myliłam :/
reklama
Devin
Ja przy poprzednim transferze zapomnialam dwa razy i na kontroli endometrium okej ja od jutra biore estrofem bo dzis mam 1dcCześć Dziewczyny. Jestem na cyklu sztucznym, przygotowanie do FET, od 2dc mam zlecony estrofem 3x1. Niestety wczoraj, w 6dc zmiotło mnie z planszy i nie przyjęłam wieczornej dawki. Czy to jest zbrodnia totalna, czy jest szansa, że nic złego się nie wydarzy? Czy powinnam to jakoś nadrobić i dzisiaj wziąć 4 dawki?
Kiedy masz kontrole?
Podziel się: