W sierpniu punkcję przepraszamJa punkcję miałam w wrześniu i mrozilismy
Jeden zarodek 4.1.1
reklama
Azh to nie wiem nawet co toGratuluję Wam dziewczyny pozytywnych bet, ogromne szczescie❤. Która z Was miała opcje AZH? Warto? I embryo glue?
A embryo glue to było żeby pomóc wyjść zarodkowi z otoczki? Jeśli tak to ja miałam nacięcie.
Nelka85
Fanka BB :)
Embryo flie to taki klej. Miałam to i nacięcie na udanym transferzeAzh to nie wiem nawet co to
A embryo glue to było żeby pomóc wyjść zarodkowi z otoczki? Jeśli tak to ja miałam nacięcie.
Chmurkach
Embrio glue ma ułatwić zagnieżdżenie zarodka, a AH ( Assisted Hatching ) to naciecie otoczki zarodka dla ułatwienia wyjścia ;-)Azh to nie wiem nawet co to
U mnie było stosowane AH :-)
DziękiEmbrio glue ma ułatwić zagnieżdżenie zarodka, a AH ( Assisted Hatching ) to naciecie otoczki zarodka dla ułatwienia wyjścia ;-)
U mnie było stosowane AH :-)
Ja miałam nacięcie otoczki bo moje komórki były słabe (przy endometriozie) i obniżone parametry nasienia.Gratuluję Wam dziewczyny pozytywnych bet, ogromne szczescie❤. Która z Was miała opcje AZH? Warto? I embryo glue?
Na EG nie decydowaliśmy się bo nasza lekarz nam odradziła. Stwierdziła ze ona nie do końca w to wierzy i ze to naciąganie na kasę wg niej, wiec posłuchaliśmy i nie braliśmy tej procedury dodatkowej
Chmurkach
A dziękuję, wszystko dobrze, tzn mam nadziejęJa miałam embryo glue. Nie wiem, na ile pomogło, ale ujrzałam szybującą betę.
Chmurkach, co u Ciebie?
Ciągle sobie wkręcam że coś może być nie tak jak tylko np cycki mniej mnie bolą, jak sie źle czuje to sie denerwuje ale jak nic mi nie dolega to już gonitwa mysli itp No nie dogodzisz babie
Jedynie męczą mnie bóle jak za długo chodzę a kość ogonowa to jak by tonę gwoździ wbijali.. czasem jakas zgaga czy delikatne miłości ale to tylko jak coś z nabiału zjem. Jeszcze tydzień i mam nadzieję ujrzeć już jakiegoś giga człowieczka ;-)
A Ty kiedy teraz masz wizytę? Już się uspokoiło po ostatnich delikatnych numerach dzidziulka ?
reklama
Jestem właśnie po konsultacji. Wszystko w porzadkuDaj znać po konsultacji telefonicznej
Ze względu na wysokie wyniki ( estradiol 2661 i progesteron 390) mam odstawić luteinę i estrofem, które przyjmowałam dopochwowo.
Brzuch może delikatnie pobolewac, brązowe plamienia również wiec nie ma czym się przejmować. Przejmowac mam się dopiero żywa krwią ze skrzepami jeśli wystąpią i od razu dzwonić do kliniki.
8 listopada mam wizytę z pierwszym usg
Podziel się: