Przydało się trzymanie kciukówMam wyniki!
10dpt i Beta 307
reklama
Tak, dwa. Czuje się w porzadku lekkie bóle brzucha towarzysza mi ale lekarz na ostatniej konsultacji mówił ze tak może być i żeby tym się nie martwić. Dziś lekkie brązowe plamienie.Jej super duzy masz przyrost . Miałaś dwa zarodki podawane ? Jak się czujesz?
Zastanawiam się tylko bo estradiol w piątek miałam 3049 a dziś mam 2661, a dawkowanie Estrofemu mam cały czas takie same. Po 16.30 mam mieć konsultacje wyników to się wszystkiego dowiem
Czekamy na Twoje wyniki!Przydało się trzymanie kciuków
Mayolin
Fanka BB :)
WOW, piękny wynikMam wyniki!
10dpt i Beta 307
Malutka 1997
Zaciekawiona BB
Przydało się trzymanie w czwartek trzymajcie kciuki
A może być to zejestes w bliźniaczej ciąży? Skoro dwa podane ?Tak, dwa. Czuje się w porzadku lekkie bóle brzucha towarzysza mi ale lekarz na ostatniej konsultacji mówił ze tak może być i żeby tym się nie martwić. Dziś lekkie brązowe plamienie.
Zastanawiam się tylko bo estradiol w piątek miałam 3049 a dziś mam 2661, a dawkowanie Estrofemu mam cały czas takie same. Po 16.30 mam mieć konsultacje wyników to się wszystkiego dowiem
Oczywiście ze jest taka szansa. Finalnie okaze sie na usgA może być to zejestes w bliźniaczej ciąży? Skoro dwa podane ?
Malutka 1997
Zaciekawiona BB
Daj znać po konsultacji telefonicznejOczywiście ze jest taka szansa. Finalnie okaze sie na usg
Malutka 1997
Zaciekawiona BB
Ola pięknie będziesz powtarzać?
reklama
Będę 6.11Ola pięknie będziesz powtarzać?
Podziel się: