reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czy po transferze dostaliście USG już z zarodkiem ?
Czytam różnie jest , jedne Panie dostają jedne nie, czy to od czegoś zależy?
Pewnie np. od tego, ile się płaci 😂
Ani USG z zarodkiem, ani nawet USG z 9tc 🙃
Ale zawsze można zrobić zdjęcie ekranu...
Tylko że przy drugim transferze za Chiny ludowe nie byłam w stanie tam nic zobaczyć...🤡

No właśnie nie wiem od czego to zależy, a przecież to mała kropka która zmienia nasz świat :)
Ja jednak jestem dość uparta i będę drążyć i prosić o zdjęcie :)
Wydaje mi się że skoro płacimy tak ogromne pieniądze to dla takiego lekarza to chwila żeby zrobić zdjęcie :) ♥️

mi się wydawało, że u nas się nie dostaje, ale jak leżałam po punkcji, to zaczęły przychodzić dziewczyny na transfer i jedna wyszła ze zdjęciem - podpytalam ją o to i ona mówi, że to jej trzeci transfer, zawsze prosiła i zawsze dostawała ;)

A jak jest z filmikami z hodowli?
Bo kiedyś oglądałam webinar jednej z klinik i tam mówiono, że rodzice mogą dostać przyspieszony film z dni hodowli. To jest magia!

reklama
Miałam dwa transfery i za każdym razem odrazu dostałam zdjęcie. I tak przez 15 minut leżałam na leżance z nogami w górze, kropkiem w środku, kropkiem na zdjęciu i pełnym pęcherzem 🤣🤣 filmiki z chodowli też mam. Super sprawa ☺️☺️

Do góry