Rozumiem. Zamierzasz chodzić co tydzień, czy teraz tak wyjątkowo?Drugie, pierwsze miałam w zeszła środę. Teraz jeśli wszystko jest ok powinno być serduszko już
reklama
Bolilol
Fanka BB :)
Dzisiaj było aż 5 punkcji i wszystkie mojego lekarza, więc trochę się tam działo... I jak wychodziłam, to jeszcze nie zdążyli wprowadzić do systemu tej informacji, a on sam nie pamiętał dokładnie.Nic Ci nie powiedzieli? No jak to? Jak masz wytrzymać do środy. Nam wszystko mówili zaraz po punkcjach. A jak się czujesz po znieczuleniu? I jak brzuch? Nie boli?
Po znieczuleniu czuję się dobrze, bardzo szybko byłam gotowa do wstania. Brzuch bolał zaraz po, ale chyba teraz jest dobrze, po powrocie do domu pojadlam, pospałam, właśnie się obudziłam
Chmurkach
Chodzę jak lekarz sobie życzy, mam ponad 200km więc nie robię tego z własnego wyboru.Rozumiem. Zamierzasz chodzić co tydzień, czy teraz tak wyjątkowo?
Rozumiem.Chodzę jak lekarz sobie życzy, mam ponad 200km więc nie robię tego z własnego wyboru.
Pytam, bo wcześniej chodziłam po sugestii lekarza co 2-3 tyg., raz dotrwałam do 2 a raz do 3 wizyty. Wiem, że niektóre kobiety chodzą, co tydzień. Zastanawiam się, czy warto kontrolować sytuację tak często czy właśnie zdać się na opinię lekarza i nie panikować. Tyle, że trudno o wewnętrzny spokój.
Pierwsze USG jest w klinice czy u "swojego" ginekologa?
Ostatnia edycja:
To dobrze, że samopoczucie ok. Trzymam kciuki za dobry wynik. Ja już też siedze jak na szpilkach, dziś też pęcherzyki 22-24 mm, progesteron w pt 1.49, z dziś jeszcze nie mam. Z racji że estradiol w pt był 960, to dzis zastrzyk z ovitrelle (wcześniej jak miałam estradiol w kosmos 7/11 tys - był gonapeptyl). Co dostałaś na końcówkę? Ovi czy gonapeptyl? Trzymaj się...Dzisiaj było aż 5 punkcji i wszystkie mojego lekarza, więc trochę się tam działo... I jak wychodziłam, to jeszcze nie zdążyli wprowadzić do systemu tej informacji, a on sam nie pamiętał dokładnie.
Po znieczuleniu czuję się dobrze, bardzo szybko byłam gotowa do wstania. Brzuch bolał zaraz po, ale chyba teraz jest dobrze, po powrocie do domu pojadlam, pospałam, właśnie się obudziłam
A to jest wysoki estradiol? U mnie na wynikach norma dla fazy folikularnej jest do 250 pg/ml...ale nie wiem ile miałaś mieć..?9 dzień cyklu
Estradiol 105.3
Skąd taki duży?
Dr mówiła że wizyta w środę jeśli będzie powyżej 50 a tu taki duży....
Jeżeli powyżej 50 to wizyta w środę i tak ten jest. Jakoś dużo mi się wydawało.A to jest wysoki estradiol? U mnie na wynikach norma dla fazy folikularnej jest do 250 pg/ml...ale nie wiem ile miałaś mieć..?
Chmurkach
Ja mam cały czas wizyty w klinice. 3 weryfikację były na telefon 4ta z usg i teraz 5. Poprzednio było tak samo. Nie wiem w jakim celu, może takie mają wytyczne od dyrekcji żeby kasy więcej wyciągnąć?!Rozumiem.
Pytam, bo wcześniej chodziłam po sugestii lekarza co 2-3 tyg., raz dotrwałam do 2 a raz do 3 wizyty. Wiem, że niektóre kobiety chodzą, co tydzień. Zastanawiam się, czy warto kontrolować sytuację tak często czy właśnie zdać się na opinię lekarza i nie panikować. Tyle, że trudno o wewnętrzny spokój.
Pierwsze USG jest w klinice czy u "swojego" ginekolog
Pamiętam że poprzednim razem po 2gim usg w klinice miałam już iść normalnie do ginekologa żeby założyć kartę ciąży.
reklama
MagicM
Cieszę się, że doszło do punkcji i że czujesz się dobrze trzymam kciuki zaDzisiaj było aż 5 punkcji i wszystkie mojego lekarza, więc trochę się tam działo... I jak wychodziłam, to jeszcze nie zdążyli wprowadzić do systemu tej informacji, a on sam nie pamiętał dokładnie.
Podziel się: