Chmurkach
Fanka BB :)
Jak mi zawsze doktorek powtarza, brak telefonu to zazwyczaj dobra wiadomość także jesteśmy dobrej myśli ;-) ️️️Dalej czekam na tel.Chyba by zadzwonili juz,gdyby przestała się rozwijać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak mi zawsze doktorek powtarza, brak telefonu to zazwyczaj dobra wiadomość także jesteśmy dobrej myśli ;-) ️️️Dalej czekam na tel.Chyba by zadzwonili juz,gdyby przestała się rozwijać
Syn będzie! Do pary. A później 3 córki i 3 synów dla równowagiJa byłam pewna, że nosze chłopca a mam córcię
Co do aktualnych przewidywań to się nad tym nie zastanawiamy. Serio jakoś nie .
Nie mam żadnych typów chciałbym chłopaka, skoro mam już córkę ale wiadomo, zdrówko najważniejsze .
W środę mam prenatalne, ale tam się nic a nic nie dowiem. Nawet gdyby było coś widać to mi nie powiedzą .
A Ty kogo mi przewidujesz ? Ostatnio Ci wyszło
Widzę, że szczodrze mnie obdarowałaśSyn będzie! Do pary. A później 3 córki i 3 synów dla równowagi
Życzę Ci dużo siły.Dziewczyny dzwoniłam sama do kliniki.Niestety od wczoraj zarodek przestał się dzielić,nie ma co badać.Muszę się jednak pogodzić z losem.Będę wam nadal kibicować z całych sił.
Strasznie mi przykro, miałam ogromną nadzieję że jednak da radeDziewczyny dzwoniłam sama do kliniki.Niestety od wczoraj zarodek przestał się dzielić,nie ma co badać.Muszę się jednak pogodzić z losem.Będę wam nadal kibicować z całych sił.
Bardzo mi przykro ;(Dziewczyny dzwoniłam sama do kliniki.Niestety od wczoraj zarodek przestał się dzielić,nie ma co badać.Muszę się jednak pogodzić z losem.Będę wam nadal kibicować z całych sił.
To taki moment , że człowiek chciałby coś mądrego powiedzieć , ale tu najzwyczajniej w świecie żadne słowa teraz nic nie dadzą ... przykro mi, i siły tak duzo przesyłam wirtualne przytulanieDziewczyny dzwoniłam sama do kliniki.Niestety od wczoraj zarodek przestał się dzielić,nie ma co badać.Muszę się jednak pogodzić z losem.Będę wam nadal kibicować z całych sił.
Tak mi przykro A klinika beznadziejna, powinni sami dziś zadzwonić. Nie poddawaj się. Próbujcie dalej naturalnie. Jajniki po biopsji się mobilizują. Koleżanka właśnie zaszła naturalnie po nieudanym ivf, a nasienie męża niby nie dawało im szans. Wszystko możliwe.Dziewczyny dzwoniłam sama do kliniki.Niestety od wczoraj zarodek przestał się dzielić,nie ma co badać.Muszę się jednak pogodzić z losem.Będę wam nadal kibicować z całych sił.