KarolaJ
Fanka BB :)
Ja jak brałam accofil to brałam równocześnie z heparyna ranoJa biorę heparynę rano a accofil wieczorem. Nie wiem czy można to łączyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jak brałam accofil to brałam równocześnie z heparyna ranoJa biorę heparynę rano a accofil wieczorem. Nie wiem czy można to łączyć
Hej, transfer na naturalnym? Mialas kiedyś na sztucznym? Skad taka decyzja? Lekarz mi mówił że nie ma roznicy, tylko trudniej zaplanowac. Choć dziewczyny mają różne doświadczenia. Ja mialam dwa niepowodzenia na sztucznym i też chciałabym spróbować na naturalnym, jak będzie co...Powodzenia!Ja po wizycie. Startujemy z cyklem naturalnym... Mam dostać zastrzyki na progesteron , jeszcze w październiku jadę do maleństwo
Ja jestem na naturalnym iiiiii serdecznie polecam. Oczywiście jest więcej wizyt ale pózniej jest łatwiejHej, transfer na naturalnym? Mialas kiedyś na sztucznym? Skad taka decyzja? Lekarz mi mówił że nie ma roznicy, tylko trudniej zaplanowac. Choć dziewczyny mają różne doświadczenia. Ja mialam dwa niepowodzenia na sztucznym i też chciałabym spróbować na naturalnym, jak będzie co...Powodzenia!
ja miałam 13,6 6 dpt i powtarzałam kilka razy i przyrosty były w normie. trzymam kciuki za piękny przyrost6 dpt beta 12,4 niby jak na ten dzień ok ale pod wynikiem mam zapisek tłustym drukiem: wskazana kontrola!
Czy któraś wie co to może oznaczać?
Dziękuję ;-)ja miałam 13,6 6 dpt i powtarzałam kilka razy i przyrosty były w normie. trzymam kciuki za piękny przyrost
Tak ,czekam na blastke,jutro wszystko się okaże,maja dzwonić do mnie.Jeśli nie zatrzymał się zarodek i dalej się dzieli, to pojdzie do badania Pgd.Oby ;-)
Mi klinika nie mówiła kiedy ile miał, jedynie wiem że przy transferze była morula ( może i bym wiedziała ale nawet nie pytałam).
Najważniejsze że się dzieli prawidłowo
Czyli czekasz do soboty na blastke i odrazu do badań idzie ?
Bardzo się cieszę, że beta pozytywna,to dobry znak.Jedynie zastanawia mnie napis wskazana kontrola,tyle bet już robiłam i nigdy nie było takiej adnotacji.Zapytasz lekarza.Ja wierzę w twojego kropka6 dpt beta 12,4 niby jak na ten dzień ok ale pod wynikiem mam zapisek tłustym drukiem: wskazana kontrola!
Czy któraś wie co to może oznaczać?
jest nisko ale to nic nie znaczy jest bardzo wczesnie także przytul mocno swojego kropka niech będzie dzielny i czekaj spokojnie do weryfikacji betyDziękuję ;-)
A teraz jeszcze spojrzałam że estradiol jest niski : 155.50 a norma zaczyna się dla I trymestru 154 ?!?