reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U mnie tak samo - takie mam zalecenia...

Dlatego narazie spokojnie sobie siedze. Sznurek do kaloryfera na mocny węzeł tylko na długość do lodówki nie dalej no i nic nie kusi - żadna apteka i labo :D

Dopiero 6dpt także luz...

jakies oznaki udannego transferu ? ja jestem 2dpt i juz mi glowa zyc nie daje podane 2 zarodki
to moj 5 transfer jak tu do 10dpt wytrzymac 🤔🤔🤔

reklama
Mam wynik beta negatywna… rozkręca się okres i ciesze się ze tak szybko przyszedł bo chce mieć to już za sobą. Troszkę przerwy na poprawę komórek potrzebuje jeśli macie sprawdzone przepisy to poproszę. I lecimy dalej z tematem 💪 nie poddam się tak łatwo… ahaaa i jeszcze jak byście mogły mi polecić specjalistę od endometriozy w Krakowie to była bym bardzo wdzięczna

Mam wynik beta negatywna… rozkręca się okres i ciesze się ze tak szybko przyszedł bo chce mieć to już za sobą. Troszkę przerwy na poprawę komórek potrzebuje jeśli macie sprawdzone przepisy to poproszę. I lecimy dalej z tematem 💪 nie poddam się tak łatwo… ahaaa i jeszcze jak byście mogły mi polecić specjalistę od endometriozy w Krakowie to była bym bardzo wdzięczna

Przykre... mimo wszystko...
Ciesze się, że jakoś próbujesz stanąć na kopytka i dalej walczyć. Super dzielna jesteś!

Przykre... mimo wszystko...
Ciesze się, że jakoś próbujesz stanąć na kopytka i dalej walczyć. Super dzielna jesteś!
dziękuje, wszystkie tu zgromadzone jesteśmy dzielne 💪❤️ inaczej by nas tu nie było 🫶
A ja z kazda kolejna procedura patrzę na to dużo chłodniej… nie chce tego uczucia ale chyba stwardła mi już dupka ale to tez jest potrzebne zeby nie zwariowac w tym wszystkim

Hej. My już po wizycie, na 90% mamy córeczkę, waży 148gram 🩷 Jak ostatnio była aktywna wieczorem, tak wizytę przespała 😁
kolejna wizyta to połówkowe 29.09

Załączniki

• IMG_20230908_195357.jpg
    IMG_20230908_195357.jpg
    872,6 KB · Wyświetleń: 76
Dziewczyny wracam do gry,dziś zaczęłam stymulację i tak się zastanawiam,ile dni u was trwała stymulacja?mam niskie Amh,przy 1 stymulacji miałam chyba ok 12 dnia,w 2 stymulacji 15 dnia(nie robili w soboty punkcji),zastanawiam się czy mając końską dawkę 375 j-od 1 dnia czy będę mieć ok 12,13 dzień punkcję.ile u was trwała stymulacja?

reklama
Dziewczyny wracam do gry,dziś zaczęłam stymulację i tak się zastanawiam,ile dni u was trwała stymulacja?mam niskie Amh,przy 1 stymulacji miałam chyba ok 12 dnia,w 2 stymulacji 15 dnia(nie robili w soboty punkcji),zastanawiam się czy mając końską dawkę 375 j-od 1 dnia czy będę mieć ok 12,13 dzień punkcję.ile u was trwała stymulacja?
U mnie dość krótko, nie pamiętam już dokładnie, ale wydaje mi się, że ok 10 dni. A dokładnie nie pamiętam, mogło być też 12, ale naprawdę szybciutko to poszło. Myślę, że dlatego, że ja miałam mało komórek. Zaledwie dwie dojrzałe, drugą rzutem na taśmę.

Do góry