Okazały się szczęśliwe?U mnie dość krótko, nie pamiętam już dokładnie, ale wydaje mi się, że ok 10 dni. A dokładnie nie pamiętam, mogło być też 12, ale naprawdę szybciutko to poszło. Myślę, że dlatego, że ja miałam mało komórek. Zaledwie dwie dojrzałe, drugą rzutem na taśmę.
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Przy końskich dawkach z reguły szybciej 11-13 dc u mnieDziewczyny wracam do gry,dziś zaczęłam stymulację i tak się zastanawiam,ile dni u was trwała stymulacja?mam niskie Amh,przy 1 stymulacji miałam chyba ok 12 dnia,w 2 stymulacji 15 dnia(nie robili w soboty punkcji),zastanawiam się czy mając końską dawkę 375 j-od 1 dnia czy będę mieć ok 12,13 dzień punkcję.ile u was trwała stymulacja?
u mnie przy ostatniej stymulacji dawka 300 j przez 15 dni. Również mam niskie Amh. Wyhodowałam 6 jajeczek, wszystkie pobrali, 4 zaplodnily się ale finalnie klapa.Dziewczyny wracam do gry,dziś zaczęłam stymulację i tak się zastanawiam,ile dni u was trwała stymulacja?mam niskie Amh,przy 1 stymulacji miałam chyba ok 12 dnia,w 2 stymulacji 15 dnia(nie robili w soboty punkcji),zastanawiam się czy mając końską dawkę 375 j-od 1 dnia czy będę mieć ok 12,13 dzień punkcję.ile u was trwała stymulacja?
Trzymam kciuki za same dorodne jajca u Ciebie
Przykro mi ,a jakie amh masz?Jak u was z nasieniem?u mnie przy ostatniej stymulacji dawka 300 j przez 15 dni. Również mam niskie Amh. Wyhodowałam 6 jajeczek, wszystkie pobrali, 4 zaplodnily się ale finalnie klapa.
Trzymam kciuki za same dorodne jajca u Ciebie
margaretka89
Fanka BB :)
Tak, miałam dwa zarodki z nich i z pierwszej urodził się synekOkazały się szczęśliwe?
Amh 0,8 w wieku 30 lat także bardzo słabo. Nasienie jest Ok wiec te zarodki padły raczej przez słabe komórki chociaż teraz wezmę się również za męża bo zawsze mogło by być lepiejPrzykro mi ,a jakie amh masz?Jak u was z nasieniem?
reklama
U Nas dobrze ja się cieszę macierzyństwema Malutka ciągle potzrebuje uwagiważy już 7 kg przewraca się z oleckie na brzuch i odwrotnie, wysoki podpór już opnawalaczekamy aż ruszy z czworakowaniem(rehabilitantka mówi mac mc). Na chwilę obecną nie ma żadnych oznak wcześniactwa tylko jest drobniutka dieta rozszerzona wciąga 190ml obiadu i całe desery(póki co słoiczki)a uczuleń brak@Marta3130 jak tam dziewczynki?
@eij jak się sprawy mają
@Ruda08 jak tam szefowa
@Coffe18 jesteś już gruba ?
Pozdrawiamy Ciotki
Ostatnia edycja:
Podziel się: