reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ale 10 dnia napewno nie będzie miała ponad 100 A to już źle wróży
Ja myśle, że to zależy… często jak problem jest po stronie kobiety to beta dziwnie przyrasta. A ciąża kończy się szczęśliwym urodzeniem. To nie standard, ale tak bywa.
A dzisiaj który dpt? To blastocysta ?

reklama
Liczę na to że będzie dobrze zwłaszcza że ciągle źle się czuje szybko się mecze mam nudności i jestem mega zmęczona do tego bolą mnie co jakiś czas Jajniki w poniedziałek się okaże jaki przyrost będzie

Liczę na to że będzie dobrze zwłaszcza że ciągle źle się czuje szybko się mecze mam nudności i jestem mega zmęczona do tego bolą mnie co jakiś czas Jajniki w poniedziałek się okaże jaki przyrost będzie
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że zdarzają się pojedyncze bety. A zarodki są dwa 🤣
Mi to wyglada na późną implantację. Ja zarodki są dwa to czasem jeden opóźnia drugi. Kiedyś czytałam, ze serio tak się zdarza. Bywało i tak, ze beta stała w miejscu. I było tak, ze była serio niska. Twoja niska mie jest jak na ten czas. Może teraz ruszyć bardzo dynamicznie i jeszcze 10dpt się zdziwisz. Nie wiem czy pisałam moje bety z synem. 6dpt 46 9dpt 209 11 dpt 321. Bardzo się bałam Bo ostatnia beta była słaba jeżeli chodzi o przyrost. Potem podwajala się co 3-4 dni. Trzymam kciuki :-)

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że zdarzają się pojedyncze bety. A zarodki są dwa 🤣
Mi to wyglada na późną implantację. Ja zarodki są dwa to czasem jeden opóźnia drugi. Kiedyś czytałam, ze serio tak się zdarza. Bywało i tak, ze beta stała w miejscu. I było tak, ze była serio niska. Twoja niska mie jest jak na ten czas. Może teraz ruszyć bardzo dynamicznie i jeszcze 10dpt się zdziwisz. Nie wiem czy pisałam moje bety z synem. 6dpt 46 9dpt 209 11 dpt 321. Bardzo się bałam Bo ostatnia beta była słaba jeżeli chodzi o przyrost. Potem podwajala się co 3-4 dni. Trzymam kciuki :-)
hehe z ciąży bliźniaczej też bym.sie cieszyła jestem na to gotowa ;) czas pokaże co będzie. Zostaje tylko wierzyć w kropki

reklama
Hej, dziewczyny we wrześniu będziemy podchodzili do trzeciej procedury i mam spore wątpliwości co do planów "lekowych". Nasza 1 procedura - puregon orgalutran i gonapeptyl na koniec- 12 kom, 7 dojrzałych, zapłodnionych prawidłowo 6 - 15dc punkcja, 2 zarodki 4ba I 3ba- ciąży brak. 2 procedura zmiana lekow na rekovelle plus menopur i gonapeptyl na koniec - 10 kom, 5 zapladniali bo 3 zdegenerowane, 17dc punkcja - 0 zarodków. Teraz po pół roku supli ja i mąż, amh z 3 na 5,3. Lekarz sugeruje rekovelle ale inne dawki. Jakie są Wasze doświadczenia? Lekarz ma inne niż moje wnioskowania..Ja bym nie brała rekovelle ale nie jestem lekarzem. Co myślicie, jak było u Was z testowaniem lekow? Co byście zrobiły? Jak się upre lekarz da puregon ale w końcu to on ma wiedzę i doświadczenie.. pozdrowienia I powodzenia💪

Do góry