Jaki progesteron? Trzymam kciuki!W jakim labo robiłaś badania. Wiem że diagnostyka daje wyniki do 21 więc ja nadal czekam.
U mnie progesteron już jest ale bety brak jeszcze
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
klarks
Mi kiedys beta przyszła koło 20 godziny - w sensie wynik
Wspaniale! Gratuluje!Melduje się po prenatalnych, dzidziuś zdrowy i wszystkie ryzyka wyszły niskie kolejna wizyta 8.09
Mayred91
U mnie dziś 6 dpt wyszedł 18 nie wiem czemu czy dobrze czy nieJaki progesteron? Trzymam kciuki!
Biorę 2*2 dupka i 200utrogeston
milka.s
Dzięki jeszcze parę tygodni temu to był 3-dniowy zarodek, a teraz prawie 8cm człowiekaklarks
Wspaniale! Gratuluje!
mi w klinice mówili że progesteron nie powinien spaść poniżej 20 i że jak spadnie to.mam dołożyć lekówU mnie dziś 6 dpt wyszedł 18 nie wiem czemu czy dobrze czy nie
Biorę 2*2 dupka i 200utrogeston
kochana powtórz bete A ty ilu dniowy zarodek miałaś podany ??Nooo dziewczyny u mnie chyba nic z tego. Dla pewności powtórzę w poniedziałek tak jak zalecenia kliniki ale dziś beta to 0.6
Właśnie dostałam moja betę 14 DTP negatywna wynik 2,3.odstawiam lekiNooo dziewczyny u mnie chyba nic z tego. Dla pewności powtórzę w poniedziałek tak jak zalecenia kliniki ale dziś beta to 0.6
bardzo mi przykroWłaśnie dostałam moja betę 14 DTP negatywna wynik 2,3.odstawiam leki
reklama
Mayred91
5 dniowegokochana powtórz bete A ty ilu dniowy zarodek miałaś podany ??
Podziel się: