ja jestem 3 dni po transferze i troszkę mnie ćmi brzuch ale bardziej mnie brzuch boli od zastrzykow z prolutexuBoje się że tak silne bóle zwiastują porażkę.
reklama
Moje bóle są tak silne że aż mnie zginą w pół czasami;( nospa nie pomaga nic.ja miałam silne bóle od ok 6-7dpt, tak duże ze postanowiłam zrobić test sikany w 8dpt, wyszły 2 kreski a byłam pewna ze to tylko formalnosc, bhcg nigdy nie robiłam bo w Holandii nie jest to popularne.
Artemida90
Fanka BB :)
miałam podobnie, a im dalej w ciąże tym gorzejMoje bóle są tak silne że aż mnie zginą w pół czasami;( nospa nie pomaga nic.
A jak u Ciebie z wielkością macicy?miałam podobnie, a im dalej w ciąże tym gorzej
Artemida90
tzn? Nie wiem nikt mi nie mówił jak duża mam macice zreszta do transferu podchodziłam prawie 4 lata temu i tylko wielkość endo podawali. Może masz endometriozę i to jest wina tych bólów?A jak u Ciebie z wielkością macicy?
Nie, nie mam.u mnie transfer z AK.jajniki nie pracują że względu na pod.endometriozy tez nie mam.transfer oczywiście cykl sztuczny.tzn? Nie wiem nikt mi nie mówił jak duża mam macice zreszta do transferu podchodziłam prawie 4 lata temu i tylko wielkość endo podawali. Może masz endometriozę i to jest wina tych bólów?
idź jutro na bete i będzie wszystko jasneMoje bóle są tak silne że aż mnie zginą w pół czasami;( nospa nie pomaga nic.
Artemida90
tez byłam na cyklu sztucznym tyle ze u mnie brak miesiączek i owulacji - pcosNie, nie mam.u mnie transfer z AK.jajniki nie pracują że względu na pod.endometriozy tez nie mam.transfer oczywiście cykl sztuczny.
reklama
amy936
Pokaż tego Cuda jak będziesz miała chwilkę.
Gratulacje ❤❤❤❤
Załączniki
Podziel się: