reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja też normalnie pracuje dzień po transferze byłam już w pracy. Nie chce popadać w paranoję trzeba normalnie funkcjonować. Wiadomo nie można się przekazać i przemeczac ale praca akurat dobrze robi
Ja leżałam po transferach i pracowałam i w żaden sposób nie przekłada się to na powodzenie transferu.
Kobiety pracują , a nawet ćwiczą, latają samolotami i się udaje ;)
Spacer jak najbardziej wskazany ;)

reklama
Ja leżałam po transferach i pracowałam i w żaden sposób nie przekłada się to na powodzenie transferu.
Kobiety pracują , a nawet ćwiczą, latają samolotami i się udaje ;)
Spacer jak najbardziej wskazany ;)
od nas akurat powodzenie też sfery nie zależy albo zarodek ma potencjał albo nie i nie możemy się obwiniać za niepowodzenie transferu

Dziewczyny dzisiaj 9 dtp.mam od 3 dni mega okresowe bóle. Miałam lekkie na drugi dzień po transferze potem nic i od 3 dni takie hardcorewe bóle:( boje się że się nie udało.biore nospe i nie pomaga:(

reklama
Do góry