Ruda08
Fanka BB :)
Tzn 2 tabletki po 100 mg ?Zwykła, dawka 200
Zwykła Luteina niestety często uczula .. polecam zmianę ja inną. Np lutinus, tyle, że on jest drogi i bez refundacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tzn 2 tabletki po 100 mg ?Zwykła, dawka 200
nie, dawka 200mg dwa razy dziennie, rano i wieczoremTzn 2 tabletki po 100 mg ?
Zwykła Luteina niestety często uczula .. polecam zmianę ja inną. Np lutinus, tyle, że on jest drogi i bez refundacji
6 dobaktora dzisiaj jest doba ?
3 to bardzo dobry wynik
Aaa, widzę jest też 200 mg. Mnie uczula zwykła Luteina, może masz tak samo . Moim zdaniem lepiej zmienić .. jest dużo innych zamienników- np cyclogest, crinone, lutinus ..nie, dawka 200mg dwa razy dziennie, rano i wieczorem
Pamiętaj że nie liczy się ilość, a jakość. Ja miałam 15 pęcherzyków, a finalnie mam 3 blastki z 5 doby.6 doba
Dobry wynik? Na 28 komórek.
Będziemy badać zarodki. Genetyk powiedziała, że jeśli połowa będzie ok to sukces, więc... nawet nie wiem, czy jeden będzie zdrowy
oczywiście ze dobry wynik6 doba
Dobry wynik? Na 28 komórek.
Będziemy badać zarodki. Genetyk powiedziała, że jeśli połowa będzie ok to sukces, więc... nawet nie wiem, czy jeden będzie zdrowy
u mnie wskazaniem do zapłodnienia większej ilości komórek było słabe nasienie mężaoczywiście ze dobry wynik
u mnie z 6 zarodków tylko jeden dotrwał do 6 doby, reszta padła po 4 dobie
jakie sa wskazania do zapłodnienie większej ilości komórek ?
mam 11 zamrozonych komorek z ostatniej punkcji i chcialabym je wszystkie wykorzystać naraz biorąc pod uwagę ze z 6 zarodków tylko 1 dotrwał do stadium blastocyty
kurcze, wspomnę o tym lekarzowi i zobaczymy co powie.Aaa, widzę jest też 200 mg. Mnie uczula zwykła Luteina, może masz tak samo . Moim zdaniem lepiej zmienić .. jest dużo innych zamienników- np cyclogest, crinone, lutinus ..
Dyskomfort, dyskomfortem.. ale żeby to nie przerodziło się w coś poważniejszegokurcze, wspomnę o tym lekarzowi i zobaczymy co powie.
Ale jak mam czuć taki dyskomfort przez najbliższe tygodnie, to chce coś innego