marzycielko
Fanka BB :)
Możesz mnie zapisać na transfer 26.06
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie postarałam się. Wrzuciłam jak mi kciuk pykną i nie policzyłam już się poprawiam:Aż liczyłam ile jajek i cipek wstawiłaś
Hej. Może to być implantacja. Poczekaj i zobacz czy coś się rozwinie. Trzymam kciuki !Witam. I ja się przywitam tak pomalensku. Jestem po transferze 5 dniowego zarodka. Transfer w poniedziałek. 21 idę na betę ale potrzebuje słowa wsparcia , czy dziś 5 dni po transferze śluz zabarwiony na papierze na różowo ( troszkę brudny) jest ok czy niebardzo .... Z leków jestem obstawiona acard 50 i duphaston 3*1
Pomocy bo wariuje
Można by sprawdzić progesteron czy nie za niski, bo mogą być plamienia przez to. Szczerze trochę mało tego progesteronu. Jesteś na cyklu sztucznym czy naturalnym ??Witam. I ja się przywitam tak pomalensku. Jestem po transferze 5 dniowego zarodka. Transfer w poniedziałek. 21 idę na betę ale potrzebuje słowa wsparcia , czy dziś 5 dni po transferze śluz zabarwiony na papierze na różowo ( troszkę brudny) jest ok czy niebardzo .... Z leków jestem obstawiona acard 50 i duphaston 3*1
Pomocy bo wariuje
Ja tak miałam po udanym transferze, nie wiem czy była to implantacja, czy coś innego bo też 5-6 dni po. Jeśli jest tego bardzo mało, lub jeśli był podbarwiony jednorazowo to czasami tak się zdarza.Witam. I ja się przywitam tak pomalensku. Jestem po transferze 5 dniowego zarodka. Transfer w poniedziałek. 21 idę na betę ale potrzebuje słowa wsparcia , czy dziś 5 dni po transferze śluz zabarwiony na papierze na różowo ( troszkę brudny) jest ok czy niebardzo .... Z leków jestem obstawiona acard 50 i duphaston 3*1
Pomocy bo wariuje
Nie mogę się już doczekać.
Bardzo nie lubię pisać taki rzeczy, ale 11 dzień to już na pewno nie ma szansy. Ogólnie mówi się że 10 dpt to jest ostateczna granica. Beta wszystkim wychodzi już 6-7 dpt, ale dla pewności większość czeka do 10 dpt.Cześć dziewczyny proszę o podpowiedź, wczoraj po 11 dniu od transferu (zarodek 5 dniowy), beta wyszła mi 1.4. Nie wiem czy powinnam odstawić leki czy może poczekać do poniedziałku i powtórzyć bete? Jest szasa, że jeszcze urośnie?
Ja tak miałam po udanym transferze, nie wiem czy była to implantacja, czy coś innego bo też 5-6 dni po. Jeśli jest tego bardzo mało, lub jeśli był podbarwiony jednorazowo to czasami tak się zdarza.
Ja też zbadalabym progesteron -nawet dzisiaj nie dopiero w poniedziałek, ale bez paniki.
Trzymam kciuki
Bardzo nie lubię pisać taki rzeczy, ale 11 dzień to już na pewno nie ma szansy. Ogólnie mówi się że 10 dpt to jest ostateczna granica. Beta wszystkim wychodzi już 6-7 dpt, ale dla pewności większość czeka do 10 dpt.
Nie wiem jak jesteś umówiona ze swoim lekarzem, kiedy masz konsultacje. Ja nie lubię działać bez zlecenia lekarza. kiedy miałaś robić betę kontrolną?
Bardzo mi przykro
Ja tak miałam po udanym transferze, nie wiem czy była to implantacja, czy coś innego bo też 5-6 dni po. Jeśli jest tego bardzo mało, lub jeśli był podbarwiony jednorazowo to czasami tak się zdarza.
Ja też zbadalabym progesteron -nawet dzisiaj nie dopiero w poniedziałek, ale bez paniki.
Trzymam kciuki
Bardzo nie lubię pisać taki rzeczy, ale 11 dzień to już na pewno nie ma szansy. Ogólnie mówi się że 10 dpt to jest ostateczna granica. Beta wszystkim wychodzi już 6-7 dpt, ale dla pewności większość czeka do 10 dpt.
Nie wiem jak jesteś umówiona ze swoim lekarzem, kiedy masz konsultacje. Ja nie lubię działać bez zlecenia lekarza. kiedy miałaś robić betę kontrolną?
Bardzo mi przykro