Azb
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DZIĘKUJĘ1. Mialam podana blastkę 4.2.2. z szóstej doby, zdrowa ciąża. Te numerki to tylko podpowiedź a nie wyrok.
2. Warto zbadać okienko implementacjyjne. Jak jest ok to kilka godzin różnicy w braniu progesteronu nic nie zrobi, ale jeśli jest przesunięte to trzeba działać. U mnie to pomogło bo transfer był na cyklu sztucznym
Moim zdaniem to przypadkowe i nie ma związku z rozwojem maleństwa. Czyli 2000 nie jest lepsze niż 1200 jeśli oba oczywiście mieszczą się w granicach.Gratulacje, pięknie rośnie
A tak przy okazji, od czego jest zależny postęp wzrostu ? W sensie że tak jak Ty po 2 tyg masz właśnie taki wynik a inna ( gdzies któraś tez chyba po 14-15 dniach pisała) ledwo ponad 1000 było, niby w normie wszystko ale skąd te różnice?
Co za piękne maleństwoWczoraj jak wysłałam doktorowi wynik bety to powiedział , ze mogę umawiać sie na usg. Nie tracąc dużo czasu , umówiłam sie na dzis wlasnie wracam, i moj orzeszek pozdrawia wprost z macicy następna wizyta 13 czerwca - serduszkowa.
To może być implantacja kochana gratulacje ! Zrób jutro betę już 7 dpt powinna już wyjść ładna i nie martw się , a powolutku cieszDzisiaj jest 6 dzień po transferze 6 dniowej blastocysty (mrożona wylęgająca blastocysta). Zrobiłam test i wyszedł pozytywny - blada kreska, ale bez problemu widoczna. Na betę idę 5 czerwca tak jak lekarz mi kazał. Tylko zaczęłam się martwić, bo jak wkładałam progesteron dopochwowy to zobaczyłam na śluzie delikatne brązowe nitki. Czy któraś z Was tak miała? Może się to jeszcze dobrze zakończyć czy już stracić nadzieję ?
Dziękuję Oby tak byłoTo może być implantacja kochana gratulacje ! Zrób jutro betę już 7 dpt powinna już wyjść ładna i nie martw się , a powolutku ciesz
Skoro beta ruszyła to wszystko może się skończyć dobrzeDzisiaj jest 6 dzień po transferze 6 dniowej blastocysty (mrożona wylęgająca blastocysta). Zrobiłam test i wyszedł pozytywny - blada kreska, ale bez problemu widoczna. Na betę idę 5 czerwca tak jak lekarz mi kazał. Tylko zaczęłam się martwić, bo jak wkładałam progesteron dopochwowy to zobaczyłam na śluzie delikatne brązowe nitki. Czy któraś z Was tak miała? Może się to jeszcze dobrze zakończyć czy już stracić nadzieję ?
Super, to wszystko idzie w dobrym kierunkuWporzadku jak narazie jutro zaczynam 14 tc minęły mdłości i wstręt do mięsa
3mamy kciukiIle czasu spędziłaś w klinice?Ja już po punkcji wracam do domu. Pobrano 11 komórek, transfer świezaczka zaplanowany na piątek
Byłam na 8.30, o 9.30 miało się zacząć, ale p. Anestezjolog miała wypadek i dojechała później. Ja wchodziłam na zabieg dopiero o 11.40, a o 14 do domu3mamy kciukiIle czasu spędziłaś w klinice?