reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam dziś 2 dzień cyklu i jutro idę na wizytę po nieudanym transferze, ale chciałabym od razu ruszyć z transferem na cyklu naturalnym. Mam nadzieję że doktor się zgodzi.
Nie jestem już tak pełna optymizmu jak poprzednio. Została tylko blastka 4.2.3, więc szału nie robi ten mój pingwinek ❄️🐧
Wiosenka trzymam kciuki. Pamiętaj najsłabsi mogą okazać się najsilniejszymi ;-) ale może lepiej że chłodno podchodzisz bo może mniej stresu a to też szkodzi.
Mocno wierze że się uda 🤞💚

reklama
20230531_095323.jpg
Dzień dobry jestem i rosne ;-)
Dzisiejsza beta 2209.0
Za tydz tj 07.06 kolejne usg na którym powinno być już echo serduszka :)

U mnie jednak padła decyzja powtórzenia ery po raz 3 żeby była pewność że transfery są wykonywane w odpowiednim momencie.

U mnie jednak padła decyzja powtórzenia ery po raz 3 żeby była pewność że transfery są wykonywane w odpowiednim momencie.
Zawsze masz era robione na sztucznym ??
Czy oni napewno Cię nie naciągają? 3 raz sprawdzać to samo?? Jeśli era jest na sztucznym cyklu z odwzorowaniem dawaj leków i godzin to co oni chcą sprawdzać??

Zawsze masz era robione na sztucznym ??
Czy oni napewno Cię nie naciągają? 3 raz sprawdzać to samo?? Jeśli era jest na sztucznym cyklu z odwzorowaniem dawaj leków i godzin to co oni chcą sprawdzać??
bo wyszło mi 2 razy że jest pre recepitiv i chcemy sprawdzić czy po 165 h od podania progesteronu jest receptiv

Dla kobitek z Krakowa i okolic ;-)

reklama
czemu 3 mce? Ja mialam w kolejnym mcu transfer.
Hej, bo założyła ze będzie wycinanie miesniaka.Dzis.na wizycie kontrolnej monitorującej, już nie była taka pewna że do wycięcia.Wiec powiedziała że trzeba zrobić histero zabiegową.
Jajca u mnie rosną.. niewiele bo niewiele ale cos tam widać, dostałam kolejne zastrzyki od jutra i pewnie za tydzień punkcja. Mam nadzieję że będzie co pobierać:)

Do góry