reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Napisz jak chcesz na Czechy do reprofit wizytę on-line w ciągu chyba dwóch tygodni transfer jak ci się zgra że tak powiem cykl piszesz do nich że miesiaczka przykładowo 15kwiecien masz mieć to około tydzień wcześniej drobisx USG może być u twojego lekarza i startujesz drugie USG 6-8 dzień cyklu i dopiero 3 USG 10-12 dzień robisz u nich recepty na leki wysyłają na e-mail ja właśnie za miesiąc startuje u nich bo nie chciałam teraz recepty i protokół wysyłają jak chcesz wcześniej
Ooooo popatrz, a jak ze skutecznością ? To będzie moja 7 stymulacja 😑

reklama
Wiecie każdy kraj jest piękny jak jedzie się tam w celach turystycznych. Polska też jest piękna, a docenia się to wgl jak mieszka się za granicą ☺️

A jak chcesz przyjechać w celach turystycznych to szykuj gruby portfel 🤪
Dlatego Islandia tylko zostanie pięknym marzeniem 😅 masz rację, zawsze jest jakieś ale. 3 lata mieszkałam za granicą i to nie było dla mnie.
Ja Cię podziwiam kobieto, silna babka z Ciebie!

A myślałaś o Kriobanku w Białymstoku? Podobno mają bardzo indywidualne podejście i są dobrzy w te trudne przypadki
Jakbym mieszkała w Polsce to mogłabym troszkę poszaleć a tak to zawsze większe „wycieczki”. Myślałam też o Novum 🤷🏼‍♀️.
Ogólnie w Gdyni jestem u lekarza, który pracował przez wiele lat w Białymstoku ;)

Dlatego Islandia tylko zostanie pięknym marzeniem 😅 masz rację, zawsze jest jakieś ale. 3 lata mieszkałam za granicą i to nie było dla mnie.

Ja Cię podziwiam kobieto, silna babka z Ciebie!
My jesteśmy tutaj ponad 5 lat. Zawsze chciałam mieszkać za granicą, ale mi się zmieniło. Nieważne gdzie zawsze będę „u kogoś” .. wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma ☺️.

Sama nie wiem skąd mam tyle siły 🤔

Z tego co dziewczyny piszą na innym forum to Czechy specjalizują się w trudnych przypadkach gdzie w Polsce np nie było żadnych zarodków ewentualnie mala ilość średnich a tam nagle dziewczyny mają po 4 i to całkiem ładne dużo przynajmniej w reprofit polek jeździ na AK lub AZ przeważnie że względu na wiek lub choroby genetyczne znowu w eurfertil jest legendarny już chyba doktor Lacina Ryszard i embriog Lenka tak z mówi dużo dziewczyn jeździ przy niskim AMH tylko terminy tam są mega długie rezerwowalam termin w styczniu to mi zaproponowali 23.10 a to dopiero pierwsza wizyta dlatego zdecydowałam się na reprofit tamten termin trzymam rezerwowo jak wyjdzie tutaj to tamten termin będę miała do oddania

reklama
Do góry