reklama
To lato nie rozpieszcza... Ja bym się tam nie nadawała bo ja lubię ciepelkoHmmmm, nie rozpieszcza
Ostatnio i tak nie jest zle; 5-7 stopni, trochę wiatru, mżawka
Zima Ok -5/10 a „lato” Max +15
A często jesteście w Polsce?
nieagatka
Fanka BB :)
to jak i tak masZ latac to wez chociaz do cieplych krajowPisałam do Euro fertil w Czechach, z zapytaniem jak tam terminy i wgl. A babka mi odpisuje, że zapisują na styczeń 2024 .
To można jeszcze mieć transfer i urodzić do tego czasu
Pierwsze cztery razy nieudane, dopiero z accofilem od Paśnika idziemy jak burzaFaktycznie szczęściara trochę, jak @nieagatka , co podejście do in vitro to ciąża i dziecko będzie dobrze, po wizycie odetchniesz z ulgą
Ale za to jakie widoki Islandia jest przepiękna!Hmmmm, nie rozpieszcza
Ostatnio i tak nie jest zle; 5-7 stopni, trochę wiatru, mżawka
Zima Ok -5/10 a „lato” Max +15
Napisz jak chcesz na Czechy do reprofit wizytę on-line w ciągu chyba dwóch tygodni transfer jak ci się zgra że tak powiem cykl piszesz do nich że miesiaczka przykładowo 15kwiecien masz mieć to około tydzień wcześniej drobisx USG może być u twojego lekarza i startujesz drugie USG 6-8 dzień cyklu i dopiero 3 USG 10-12 dzień robisz u nich recepty na leki wysyłają na e-mail ja właśnie za miesiąc startuje u nich bo nie chciałam teraz recepty i protokół wysyłają jak chcesz wcześniejPisałam do Euro fertil w Czechach, z zapytaniem jak tam terminy i wgl. A babka mi odpisuje, że zapisują na styczeń 2024 .
To można jeszcze mieć transfer i urodzić do tego czasu
Ruda08
Jak dla mnie to nawet lato nie jest ale dobra, niech im będzieTo lato nie rozpieszcza... Ja bym się tam nie nadawała bo ja lubię ciepelko
A często jesteście w Polsce?
Mój mąż to raz w roku a ja to pewnie pare razy przez invitro . W porównaniu do Islandii to Polska to jest ciepły kraj @nieagatka
Ruda08
Przepiękna jest aleeeeee, zawsze i wszędzie jest jakieś aleeePierwsze cztery razy nieudane, dopiero z accofilem od Paśnika idziemy jak burza
Ale za to jakie widoki Islandia jest przepiękna!
Niedługo mama
[/QUOTE]
Też mam usg dopiero po świętach (transfer miałam 9 marca) i już resztki cierpliwości już mnie tyle razy korciło żeby coś przyspieszyć gdzieś wcześniej isc na podgląd ale głos rozsądku mówił żeby dać sobie spokój i cierpliwie czekaćChyba już nie będę sprawdzać korci mnie jeszcze w piątek zbadać ale chyba odpuszczę USG mam 11 kwietnia dopiero
MamaAniola
Ahhh Islandia to moja wymarzona destynacja podróżniczaPrzepiękna jest aleeeeee, zawsze i wszędzie jest jakieś aleee
reklama
Ruda08
Wiecie każdy kraj jest piękny jak jedzie się tam w celach turystycznych. Polska też jest piękna, a docenia się to wgl jak mieszka się za granicąAhhh Islandia to moja wymarzona destynacja podróżnicza
A jak chcesz przyjechać w celach turystycznych to szykuj gruby portfel
Podziel się: