reklama
Coffe18
Fanka BB :)
Szefowo @Ruda08 żebyś nie miała za łatwo w prowadzeniu kalendarzyka : poproszę o zmianę terminu wizyty z 13 kwietnia na 6 kwietnia
Udało mi się upolować wizytę U świetnej dr w ramach pakietu jaki sobie opłacam z pracy . Ustaliłam z moim dr prowadzącym ze nie muszę przyjeżdżać specjalnie do kliniki i jak najbardziej usg mogę zrobić u innego ginekologa - mam nadzieje ze zobaczę wtedy juz to na czym najbardziej nam zależy …. będzie to 26dpt …
Udało mi się upolować wizytę U świetnej dr w ramach pakietu jaki sobie opłacam z pracy . Ustaliłam z moim dr prowadzącym ze nie muszę przyjeżdżać specjalnie do kliniki i jak najbardziej usg mogę zrobić u innego ginekologa - mam nadzieje ze zobaczę wtedy juz to na czym najbardziej nam zależy …. będzie to 26dpt …
Ruda08
Niecierpliwa jesteś to już wiemSzefowo @Ruda08 żebyś nie miała za łatwo w prowadzeniu kalendarzyka : poproszę o zmianę terminu wizyty z 13 kwietnia na 6 kwietnia
Już poprawiam, bynajmniej się nie nudzę
Ostatnio grubo u nas z pozytywnymi betami. Oby było tego jak najwiecej !!
Kogo wpisać do magicznego kalendarza porodów ?
Hej, wczoraj byłam na wizycie u swojego lekarza i dostaliśmy z mężem skierowanie na badanie kariotypu. Powiedzcie mi co w sytuacji jeśli to badanie wyjdzie źle? Czy to przekreśla szansę na posiadanie dziecka? Zawsze lekarz kieruje na takie badanie po nieudanym transferze?
ZoskaJoaska79
Aktywna w BB
My mieliśmy badanie kariotypu nawet przed stymulacja i pierwszym transferem,także podejścia chyba są różne,i ogólnie myśle ze to badanie jest bardzo często robione w klinikach. Jesli coś wyjdzie nie tak (na co nie ma się co nastawiać absolutnie oczywiscie),to myśle ze trzeba skonsultować wynik z Genetykiem,i tez można zrobic badanie zarodków przed transferem,różne są opcje. Także myśle ze to standardowa procedura takie badanie i nie masz się co stresowac na zapas!Hej, wczoraj byłam na wizycie u swojego lekarza i dostaliśmy z mężem skierowanie na badanie kariotypu. Powiedzcie mi co w sytuacji jeśli to badanie wyjdzie źle? Czy to przekreśla szansę na posiadanie dziecka? Zawsze lekarz kieruje na takie badanie po nieudanym transferze?
Możesz mnie na 28.08Niecierpliwa jesteś to już wiem
Już poprawiam, bynajmniej się nie nudzę
Ostatnio grubo u nas z pozytywnymi betami. Oby było tego jak najwiecej !!
Kogo wpisać do magicznego kalendarza porodów ?
My z mężem mieliśmy zlecone badanie kariotypow już na pierwszej wizycie. W ciazy nigdy nie byłam więc to chyba zależy od kliniki i lekarza prowadzącego.Hej, wczoraj byłam na wizycie u swojego lekarza i dostaliśmy z mężem skierowanie na badanie kariotypu. Powiedzcie mi co w sytuacji jeśli to badanie wyjdzie źle? Czy to przekreśla szansę na posiadanie dziecka? Zawsze lekarz kieruje na takie badanie po nieudanym transferze?
No właśnie pierwsza myśl jest taka, że na pewno coś jest nie tak, bo skierowanie dał jak się nie udało, pewnie inaczej bym myślała, gdyby to było przed pierwszą procedurą.My mieliśmy badanie kariotypu nawet przed stymulacja i pierwszym transferem,także podejścia chyba są różne,i ogólnie myśle ze to badanie jest bardzo często robione w klinikach. Jesli coś wyjdzie nie tak (na co nie ma się co nastawiać absolutnie oczywiscie),to myśle ze trzeba skonsultować wynik z Genetykiem,i tez można zrobic badanie zarodków przed transferem,różne są opcje. Także myśle ze to standardowa procedura takie badanie i nie masz się co stresowac na zapas!
Karpatka89
U mnie było już 22dpt przy takich betach jak masz pęcherzyk będzie na 100%, a serduszko wg mnie na 95%, czasem może się zdarzyć, ze lekarz poprosi o wizytę za 4-5 dni, niby do 30dpt serduszko już ma byćSzefowo @Ruda08 żebyś nie miała za łatwo w prowadzeniu kalendarzyka : poproszę o zmianę terminu wizyty z 13 kwietnia na 6 kwietnia
reklama
ZoskaJoaska79
Aktywna w BB
Mi się wydaje,i jak widać inne dziewczyny tez potwierdzają,ze to jest całkiem standardowe badanie,robione często nawet przed pierwszym podejściem.nic się nie stresuj i powodzeniaNo właśnie pierwsza myśl jest taka, że na pewno coś jest nie tak, bo skierowanie dał jak się nie udało, pewnie inaczej bym myślała, gdyby to było przed pierwszą procedurą.
Podziel się: