reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane, przede wszystkim gratuluje wszystkich pięknych, rosnących bet♥️♥️♥️ Bardzo się cieszę ze ta wiosna przynosi tyle dobrych wiadomości. U mnie tez kolejny etap zakończony dobra wiadomością, dzwonili z laboratorium i mamy już wyniki badania zarodków. Na 4 zarodki 3 są zdrowe i kwalifikują się do transferu💪💪💪💪
super wiadomość ☺️

Melduje się i ja ze swoją weryfikacją 🤩
12 dpt 1233,4 ♥️
Progesteron 38,9 💪

Dziewczyny jak to jest z tym progesteronem ? Normalne to ze on cały czas rośnie bez dodatkowych leków ?
Zupełnie normalne. On jest wydzielany skokowo wiec np za 2h mogłabyś mieć inny wynik. Widełki są szerokie w ciąży chyba do 200, z tego co mi mówił ginekolog to minimum 14 powinno być w ciąży, ale dziewczyny miewały mniej i tez było ok. Twoje wartości są super ekstra, tylko się cieszyć ❤️☺️

Zupełnie normalne. On jest wydzielany skokowo wiec np za 2h mogłabyś mieć inny wynik. Widełki są szerokie w ciąży chyba do 200, z tego co mi mówił ginekolog to minimum 14 powinno być w ciąży, ale dziewczyny miewały mniej i tez było ok. Twoje wartości są super ekstra, tylko się cieszyć ❤️☺️
♥️♥️♥️
Zamiast się cieszyć to się doszukuje 🤦🏻‍♀️
Chory niepłodny łeb 🙃🫣

Z tym progesteronem to kojarzę ze skokowo jest wydzielany ale myslalam ze tak się dzieje w cyklu naturalnym tylko .
No nic najważniejsze ze dalej jesteśmy w grze 💪✊🏻

Dziękuje ♥️

reklama
Do góry