reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane, przede wszystkim gratuluje wszystkich pięknych, rosnących bet♥️♥️♥️ Bardzo się cieszę ze ta wiosna przynosi tyle dobrych wiadomości. U mnie tez kolejny etap zakończony dobra wiadomością, dzwonili z laboratorium i mamy już wyniki badania zarodków. Na 4 zarodki 3 są zdrowe i kwalifikują się do transferu💪💪💪💪
super wiadomość ☺️

Melduje się i ja ze swoją weryfikacją 🤩
12 dpt 1233,4 ♥️
Progesteron 38,9 💪

Dziewczyny jak to jest z tym progesteronem ? Normalne to ze on cały czas rośnie bez dodatkowych leków ?
Zupełnie normalne. On jest wydzielany skokowo wiec np za 2h mogłabyś mieć inny wynik. Widełki są szerokie w ciąży chyba do 200, z tego co mi mówił ginekolog to minimum 14 powinno być w ciąży, ale dziewczyny miewały mniej i tez było ok. Twoje wartości są super ekstra, tylko się cieszyć ❤️☺️

Zupełnie normalne. On jest wydzielany skokowo wiec np za 2h mogłabyś mieć inny wynik. Widełki są szerokie w ciąży chyba do 200, z tego co mi mówił ginekolog to minimum 14 powinno być w ciąży, ale dziewczyny miewały mniej i tez było ok. Twoje wartości są super ekstra, tylko się cieszyć ❤️☺️
♥️♥️♥️
Zamiast się cieszyć to się doszukuje 🤦🏻‍♀️
Chory niepłodny łeb 🙃🫣

Z tym progesteronem to kojarzę ze skokowo jest wydzielany ale myslalam ze tak się dzieje w cyklu naturalnym tylko .
No nic najważniejsze ze dalej jesteśmy w grze 💪✊🏻

Dziękuje ♥️

reklama
Do góry