kat.piorun
Zaciekawiona BB
Można mnie wpisać 06.02 kolejna wizyta i podgląd .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wróży to dobrze bo tego dnia powinna być beta dużo wyższa. Powtórz. A jaki zarodek miałaś transferowany ???hej dziewczyny, ja odebrałam wyniki kolejnej bety (11 dpt) i z poziomu 0 sprzed 4 dni podskoczyła do 15...
Progesteron mimo obładowania toną leków nadal niski (z 10 do 20..)
Ja już byłam pewna że nic się tu nie zadzieje, a teraz jestem na maxa skołowana co ta beta 15 może oznaczać? Wizytę u lekarza mam wieczorem i chyba do tej pory zwariuję
Do tego mam od 2 dni dość mocne bóle podbrzusza i zaczęłam już panikować, że może coś tam się dzieje nie tak, np. ciąża pozamaciczna?
Miał ktoś podobne niskie przyrosty i coś z tego wychodziło?
nie wróży to dobrze bo tego dnia powinna być beta dużo wyższa. Powtórz. A jaki zarodek miałaś transferowany ???
hej dziewczyny, ja odebrałam wyniki kolejnej bety (11 dpt) i z poziomu 0 sprzed 4 dni podskoczyła do 15...
Ja już byłam pewna że nic się tu nie zadzieje, a teraz jestem na maxa skołowana co ta beta 15 może oznaczać? Wizytę u lekarza mam wieczorem i chyba do tej pory zwariuję
Do tego mam od 2 dni dość mocne bóle podbrzusza i zaczęłam już panikować, że może coś tam się dzieje nie tak, np. ciąża pozamaciczna?
Ja bym go chyba w tej sytuacji potraktowała jak trzydniowca. Była tu kiedyś tabelka z minimalną beta i niestety nie pamiętam wartości. Ale jeśli to leniwy trzydniowoec to może być jeszcze jakaś szans. Choć faktycznie niska się ta beta wydaje jak na 11 dpt współczuję bardzo stresu, czekam na wieści, mam nadzieję, że dobre.hej dziewczyny, ja odebrałam wyniki kolejnej bety (11 dpt) i z poziomu 0 sprzed 4 dni podskoczyła do 15...
Kochana bardzo mi przykro Daj znać po wizycie! ściskam mocnohej dziewczyny, ja odebrałam wyniki kolejnej bety (11 dpt) i z poziomu 0 sprzed 4 dni podskoczyła do 15...