no to sie nie łapięTo ta tabelka
Choć niby w normach labor. jest że powyżej 5 oznacza ciążę, nie czaję tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to sie nie łapięTo ta tabelka
Ciąża to nie matematyka, lekarz mi to powtarza zawsze jak się nakręcam u mnie na początku przyrosty bety poniżej normy, później wystrzeliło i 28dpt powodzeniano to sie nie łapię
w ogole nie głupie, ja zawsze miałam z tym zagwozdkę Moje plamienia były słabe i trwały nawet ze 3 dni i zastanawiałam sie czy to już okres czy nieHej kobietki Mam takie głupie pytanie.
Przed chwilą dostałam plamienia takiego ciemnego, ale jeszcze nie krwawię. Czy można to uznać za pierwszy dzień cyklu i mogę już zacząć brać tabletki przygotowujące do transferu?
Z góry dziękuję za pomoc.
Trzeba powtórzyć betę za 48h i będzie wiadomo w którą stronę to idzieno to sie nie łapię
Mi położna mówiła że 1 dc zaczyna się kiedy jest regularne krwawienie a nie plamienia.Hej kobietki Mam takie głupie pytanie.
Przed chwilą dostałam plamienia takiego ciemnego, ale jeszcze nie krwawię. Czy można to uznać za pierwszy dzień cyklu i mogę już zacząć brać tabletki przygotowujące do transferu?
Z góry dziękuję za pomoc.
Trzymam mocno kciukiNo i lekarka powiedziała, że beta niestety słabo rokująca, ale w tej sytuacji skoro choć troszkę podskoczyła z tego 0 to nie może odstawić mi leków - mam jeszcze brać i za 2 dni powtórzyć betę. Mam nadzieję, że wtedy wszytsko się już wyjaśni, bo ja już z tych zmiennych emocji jestem wykończona, wolałabym w jedną lub drugą stronę..
Proszę Was, trzymajcie mocno kciuki za nas
No i lekarka powiedziała, że beta niestety słabo rokująca, ale w tej sytuacji skoro choć troszkę podskoczyła z tego 0 to nie może odstawić mi leków - mam jeszcze brać i za 2 dni powtórzyć betę. Mam nadzieję, że wtedy wszytsko się już wyjaśni, bo ja już z tych zmiennych emocji jestem wykończona, wolałabym w jedną lub drugą stronę..
Proszę Was, trzymajcie mocno kciuki za nas