amy936
Fanka BB :)
31.01 wizyta kontrolnaCzy kogoś zapisać do kalendarza ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
31.01 wizyta kontrolnaCzy kogoś zapisać do kalendarza ?
Czasami W dniu transferu pobierają krew i badają poziom progesteronu.Hej dziewczyny, z tym ananasem to jestem w szoku, fajnych rzeczy się tu można dowiedzieć !
Ja mam hiperinsulinemię i teoretycznie ananasy nie są wskazane, ale może wyjątkowo zaryzykuję
Słuchajcie, jako że jestem "świeżakiem" jeśli chodzi o in vitro, to może któraś z Was mi powie:
- czy wyniki badań hormonów robione w dniu transferu mogą jakoś wpłynąć np. na jego odroczenie? Ja mam przyjść rano na krew ale nawet nie wiem co mi będą badać, i potem o 12 transfer
- czy któraś z Was miała transfer jeszcze z obolałymi po punkcji jajnikami? Ja miałam pick up 2 dni temu i jeszcze mnie wszystko boli i na samą myśl że jeszcze coś mi tam mają robić aż się wzdrygam, ale hiperka wykluczona
jaki tam u Ciebie status, jak dziś transfer? Trzymam kciuki !!!! <3Super wynik
Do mnie już dzisiaj dzwonili ile udało się zapłodnić i będą jeszcze dzwonić jutro albo po jutrze i w 5-dobie.
Ogólnie to mam brzuch napuchnięty jak bania, pobolewa trochę ale nie jakoś bardzo. Myśle, ze normalnie możesz pic kawę, ale nie za dużo
Bierzesz normlanie. U mnie polozne przypominaly, zeby leki wziac dokladnie tak jak zawsze.Dziewczyny, czy przed tymi badaniami w dniu transferu (podobno mają spr. estradiol i progesteron) aplikowałyście rano leki hormonalne (właśnie zw. z estradiolem np. estrofem i luteinę)? Czy dopiero po badaniu?
Normalnie brałam rano lekiDziewczyny, czy przed tymi badaniami w dniu transferu (podobno mają spr. estradiol i progesteron) aplikowałyście rano leki hormonalne (właśnie zw. z estradiolem np. estrofem i luteinę)? Czy dopiero po badaniu?
Dziękuję na razie mam zapas. Ananasa nie lubię zbyt szczególnie, ale zmiana diety by mi się przydałaTak, ananasa wcinałam przed pierwszym transferem
Jak chcesz, to zostało mi kilka tabletek,. mogę Ci kopsnąć