Ojejku trzymam kciuki, żeby wszystko było okej!Dziewczyny zdrowych i wesołych świąt Bożego Narodzenia i spełnienia największego marzenia pamiętajcie tzreba wierzyć do końca
A ja poproszę dużo zdrowia dla mnie i Małej. W czwartek na zwykłej kontrolnej wizycie lekarz zobaczył, że szyjka i rozwarcie 1cm więc jestem w szpitalu w Warszawie. Dzis 27+6tc z małą wszytko dobrze 1200g waży. Dostałam sterydy w razie czego jakby bardzo chciała wyjść. Ja nie miałam żadnych objaw i teraz też jest okej nic nie czuję. Czekamy jak zejdzie mi infekcja i może szew mi założą, ale to jeszcze potwora. Więc ja poproszę zdrowia i trzymać kciuki żeby Mała siedziała w brzuchu jak najdłużej
Całusy
reklama
Kasia19881988
Fanka BB :)
A jak to jest z tymi piersiami ? Jestem w końcówce 7 tygodnia i piersi przestały bolec ?
Czy to normalne ?
Czy to normalne ?
Mnie nie bolały prze cała ciąże ani 1 ani teraz w 2 . Wiec to żaden wyznacznikA jak to jest z tymi piersiami ? Jestem w końcówce 7 tygodnia i piersi przestały bolec ?
Czy to normalne ?
Kasia19881988
No mnie to bolały a teraz to nieMnie nie bolały prze cała ciąże ani 1 ani teraz w 2 . Wiec to żaden wyznacznik
Kasia19881988
Dziękuje Wzajemnie Wesołych ŚwiątWesołych Świąt
reklama
Podziel się: