reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny zdrowych i wesołych świąt Bożego Narodzenia i spełnienia największego marzenia pamiętajcie tzreba wierzyć do końca🌲🌲

A ja poproszę dużo zdrowia dla mnie i Małej. W czwartek na zwykłej kontrolnej wizycie lekarz zobaczył, że szyjka i rozwarcie 1cm więc jestem w szpitalu w Warszawie. Dzis 27+6tc z małą wszytko dobrze 1200g waży. Dostałam sterydy w razie czego jakby bardzo chciała wyjść. Ja nie miałam żadnych objaw i teraz też jest okej nic nie czuję. Czekamy jak zejdzie mi infekcja i może szew mi założą, ale to jeszcze potwora. Więc ja poproszę zdrowia i trzymać kciuki żeby Mała siedziała w brzuchu jak najdłużej😀

Całusy😘
Ojejku 😥 trzymam kciuki, żeby wszystko było okej!

reklama
reklama
Do góry