czyli moze sie w tym roku udacJa na sztucznym cyklu miałam transfer w 20dc (29 grudnia) dr po usg kazał wybrać między 29 a 31 grudnia (zeszłego roku).
Edit. Dni wybrał ze względu na grubość endometrium
reklama
Nelka85
Fanka BB :)
Będę trzymać kciukiczyli moze sie w tym roku udac
Coffe18
Bardzo mi przykro jeszcze mocniej przytulam .Słuchajcie, leki mogę tak po prostu odstawić, nie muszę stopniowo?
Niestety bardzo rzadko się zdarza ze każdy zarodek czy transfer daje zdrową ciąże …
Przynajmniej odkąd tu jestem (2 lata ) o takim cudzie nie słyszałam …
Jeszcze będzie pięknie ….. zobaczysz …
pytanie do dziewczyny które biora heparynę…od jakiś 2 tygodniu na brzuchu obok miejsc wkłuć ma delikatne uczulenie (pokrzywka) heparynę biorę od 4 miesięcy i nigdy wcześniej takiego odczynu alergicznego nie miałam. Czy któraś też tak miała…co robić? Gdzie oprócz w brzuch można robić zastrzyk z heparyny
Nelka85
Mi mówili, że w udo ale się nie odważyłam.pytanie do dziewczyny które biora heparynę…od jakiś 2 tygodniu na brzuchu obok miejsc wkłuć ma delikatne uczulenie (pokrzywka) heparynę biorę od 4 miesięcy i nigdy wcześniej takiego odczynu alergicznego nie miałam. Czy któraś też tak miała…co robić? Gdzie oprócz w brzuch można robić zastrzyk z heparyny
Madame JS
Nie :-)Dziewczyny czy farbowałyście włosy w pierwszym trymestrze ciąży?
Artemida90
tak i robiłam paznokcie hybrydoweDziewczyny czy farbowałyście włosy w pierwszym trymestrze ciąży?
amy936
Dla mojego psychicznego spokoju jednak odmówię termin i pójdę dopiero w drugim trymestrze.Nie :-)
Dzięki za odpowiedz
reklama
amy936
Paznokcie tez sobie robiętak i robiłam paznokcie hybrydowe
Podziel się: