reklama
P
paulina.k123
Gość
Przykro mi bardzoNo u mnie magii świąt nie będzie, beta <2,3. Także można mnie już wykreślić z poniedziałku z wizyty...
Rosse94
Fanka BB :)
Ja brałam lutinusa to bardzo dużo wyciekało białego... Nigdy nie miałam innego koloru.Dziewczyny jak stosujecie progresteron dopochwowo , to jakiego koloru wam wychodzi , bo mi raz biały raz żółty a czasem takie zielonkowate od czego to zależy ?
A teraz mam luteinę i prawie nic nie wycieka
Rosse94
Też mi bardzo przykro...No u mnie magii świąt nie będzie, beta <2,3. Także można mnie już wykreślić z poniedziałku z wizyty...
Który transfer?
U mnie było tak samoMi tylko biały zawsze. Nie mialam sytuacji, żeby był inny kolor. Ja przyjmuję cyclogest A globulka ma wlasnie białą otoczkę.
Dziękuję, drugi, ale pierwszy udanyTeż mi bardzo przykro...
Który transfer?
P
paulina.k123
Gość
Ja odstawiałam od razu wszystkie.Słuchajcie, leki mogę tak po prostu odstawić, nie muszę stopniowo?
dziewczyny od czego zależy w którym dniu transferuje sie zarodek mrożony na cyklu sztucznym
pierwszy transfer po puncji miałam w 19 dniu cyklu niestety niedudany drugi na cyklu sztucznym udany
ale stracony wczesnie teraz bede podchodzic o ile znowu cos sie nie wydarzy do trzeciego
i wlasnie 22 dzien cyklu wypadnie mi 31.12 nie wiem czy w taki dzien klinika dziala
tak mi sie niestety troche poprzesuwalo
cykle mam takie troche dluzsze okolo 32-35 dni czy tranferowac mozna wczesniej niz 22 dzien czy tez pozniej
pierwszy transfer po puncji miałam w 19 dniu cyklu niestety niedudany drugi na cyklu sztucznym udany
ale stracony wczesnie teraz bede podchodzic o ile znowu cos sie nie wydarzy do trzeciego
i wlasnie 22 dzien cyklu wypadnie mi 31.12 nie wiem czy w taki dzien klinika dziala
cykle mam takie troche dluzsze okolo 32-35 dni czy tranferowac mozna wczesniej niz 22 dzien czy tez pozniej
reklama
Nelka85
Ja na sztucznym cyklu miałam transfer w 20dc (29 grudnia) dr po usg kazał wybrać między 29 a 31 grudnia (zeszłego roku).dziewczyny od czego zależy w którym dniu transferuje sie zarodek mrożony na cyklu sztucznym
Edit. Dni wybrał ze względu na grubość endometrium
Podziel się: