A to nie wiedziałam, sorry za wprowadzenie w błąd.Niekoniecznie. U mnie po ost transferze nie doszło do implantacji, a próg dzien przed trabsferem 10ng/ml, dzien po transferze 13,5ng/ml, 4dpt 155ng/ml, a beta 4 i 7dpt <1.2.
To kwestia indywidualna, są kobiety które same z siebie maja Wysoki poziom progesteronu i są takie jak ja, które przy końskich dawkach ledwie dociagaja 10-20ng/ml i ten próg później powyżej 150 mnie zmylił, myślałam, ze właśnie doszło do implantacji bo tak było w ciąży z synkiem, a jednak nie
reklama
P
paulina.k123
Gość
Ja w Gamecie w Łodzi mam transfer w piątek. Pierwszy niestety nie udany, ale polecam klinikę również.Kiedyś juz to pisałam kazda poleci Ci tą klinikę w której jej się udało. Ja jestem z Łodzi. Są dwie kliniki u nas - Salve i Gameta. Byłam w Salve, zrezygnowałam. Poszłam do Gamety - udało się i oczywiście polecam Gamete..
Gratuluję udanego transferu. Pierwszy się udał ?
Ja miałam u nich 4 inseminacje, pierwsza zakończona ciążą ale poroniona niestety.Ja w Gamecie w Łodzi mam transfer w piątek. Pierwszy niestety nie udany, ale polecam klinikę również.
Gratuluję udanego transferu. Pierwszy się udał ?
Podeszliśmy do in vitro. Mieliśmy 2 zarodki z procedury, pierwszy świeży niestety się nie udał.
Od razu podeszliśmy do drogiego transferu i się udało aktualnie 28+0
A do kogo chodzisz w Gamecie?
P
paulina.k123
Gość
Kiedyś juz to pisałam kazda poleci Ci tą klinikę w której jej się udało. Ja jestem z Łodzi. Są dwie kliniki u nas - Salve i Gameta. Byłam w Salve, zrezygnowałam. Poszłam do Gamety - udało się i oczywiście polecam Gamete..
Super, gratuluję. Stymulację miałam prowadzoną przez Dr Banaszczyk. Niestety miala urlop, gdy przygotowywałam się do pierwszego listopadowego transferu. Wykonywał Dr Połać. Mialam już u Pana Dr dwie wizyty u piątkowy transfer również będzie wykonywał
Ja w Trójmieście Invicta byłam. Dramat.Dziewczyny, mam wyniki bety.
4dpt - 0
9dpt - 3,05
Pytanie do Was, czy ten „wzrost” oznacza ze zarodek się jednak zagnieździł a potem coś poszło nie tak? Czy to po prostu loteria?
Będę wdzięczna za polecenie kliniki z Trójmiasta, Łodzi lub Poznania. Jest to mój 3 transfer z zerową betą, nie mamy już zarodków. U mnie to tej pory tylko jedna „naturalna” ciąża pozamaciczna. Mam mutacje pai-1 oraz Mthfr heterozygotyczne. Ostatnio wyszły mi zawyżone cytokiny i w tym transferze miałam dolozony Prograf, niestety bez efektów.
Gameta Gdynia całkiem inne podejście.
Coś tam.sie zadziało. Mogła być biochemiczna.
Prograf dostałaś.rozumiem od immunologa ??
Pierwszy tak, z drugim jeszcze czekamOki dziękuję bardzo. Ja przed wizytą wyznaczającą datę transferu mialam również robiony i wyszedł 0.43 ng/ml. Wazne ze poniżej 1. Jutro mam weryfikację dzien przed transferem jeszcze czy jest utrzymany poziom. Nie będę drugiego transferu ryzykować jeśli byłby poniżej 10 ng/ml. Ale jak wczoraj był 23 ng/ml to może być tylko lepiej dziękuję za odpowiedź. Mam nadzieję że transfer był udany.
Ja też nikomu nie mówię o swoich rozterkach, w ogóle o próbach. Stwierdziliśmy, że powiemy, jeśli się uda, by nie gadali i nie przeżywali tego z nami.Mam dzisiaj kiepski dzień. Nie wiem czy to hormony działają na moje huśtawki nastroju czy fakt, że jutro mam wizytę u lekarza i tak bardzo się boje Za bardzo zadręczam moją głowę pytaniami.
Musiałam komuś o tym powiedzieć, a nie chce martwić bliskich, bo oni to później bardziej ode mnie przeżywają…
Trzymajcie jutro kciuki
Gdzie kupowałyscie te zastrzyki z Ubichinonu ?
P
paulina.k123
Gość
Mam nadzieję, że również bedzie udany trzymam kciukiPierwszy tak, z drugim jeszcze czekam
alamakootaa
Aktywna w BB
Tak, dostałam od immunologa na cytokiny.Ja w Trójmieście Invicta byłam. Dramat.
Gameta Gdynia całkiem inne podejście.
Coś tam.sie zadziało. Mogła być biochemiczna.
Prograf dostałaś.rozumiem od immunologa ??
Kir mam Bx, receptywność endometrium z komórkami nk też wyszła ok. Może za krótko brałam Prograf, włączyłam wg zaleceń 3 dni przed transferem.
Tez słyszałam negatywne opinie o Invicie, byłam na jednej konsultacji i nie mieli na mnie pomysłu.
reklama
Napisz do immunologa może przepisz.teraz dłuży czas przed transferem. Ja brałam od 15 dc cyklu przed po kilku niepowodzeniach.Tak, dostałam od immunologa na cytokiny.
Kir mam Bx, receptywność endometrium z komórkami nk też wyszła ok. Może za krótko brałam Prograf, włączyłam wg zaleceń 3 dni przed transferem.
Tez słyszałam negatywne opinie o Invicie, byłam na jednej konsultacji i nie mieli na mnie pomysłu.
A w kir masz wszystkie implantacyjne ??
Podziel się: