reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Beta 11dpt 110.5
Beta 14dpt 364.5
Jak na 5 dyniowy to chyba marnie ? Wynik 373 w 14 dniu miałam przy trzydniowym zarodku w pierwszej procedurze.

reklama
Beta 11dpt 110.5
Beta 14dpt 364.5
Jak na 5 dyniowy to chyba marnie ? Wynik 373 w 14 dniu miałam przy trzydniowym zarodku w pierwszej procedurze.
Ciąża to nie matematyka.
Ja np zawsze mam nizsza betę niż dziewczyny tutaj na forum.
Jednak 10 dpt blastki będzie miała 120, druga 200 i inna nawet i 400 i z każdej będzie dzieciątko.
Także powtórz za dwa dni A potem to już usg ;)

Dziewczyny mam jeszcze takie pytanie mam z leków utrogestan, duphaston, estrogen , ecorton, acard i neoparin.Powiedziecie kiedy odstawialyscie ecorton i estrogen ? Pamiętam że w poprzedniej ciąży estrogen odstawiam bardzo szybko na pierwszym usg. Pytam Lekarza z kliniki ale nie odpisał. Koszmar z tą kliniką.

Dziewczyny mam jeszcze takie pytanie mam z leków utrogestan, duphaston, estrogen , ecorton, acard i neoparin.Powiedziecie kiedy odstawialyscie ecorton i estrogen ? Pamiętam że w poprzedniej ciąży estrogen odstawiam bardzo szybko na pierwszym usg. Pytam Lekarza z kliniki ale nie odpisał. Koszmar z tą kliniką.
Estrofem po pozytywnym teście , resztę dalej biorę ( bez encortonu) na dniach wizyta i okaże się co dalej Z lekami ... Na razie biorę 5 tydzień bez zmian 😉 (5,5 tygodnia 🙈🙈)

Wcale się nie dziwię że ta charpia nie ma faceta..... Ja też już chciałam stroić choinkę, planuje kupić w tym roku mała w doniczce ale nie wiem czy wytrzyma mi do świąt 🥴
Ja mam sztuczną to ten problem mam z głowy ♥️
Ale faktycznie ze świeża to jeszcze bym troszkę poczekała 😜

No niestety takie rzeczy się zdarzają.
Miałam identyczną sytuację. Powiedziałam przełożone ,że jestem.w ciąży ale mam krwawienia i słabo to wygląda prosząc ja o dyskrecję i poszłam na l4. Puste jajo płodowe.
Oczywiscie z dyskrecji dupa.
Leżąc w szpitalu ludzie z pracy wysłali mi gratulacje na Messenger;( A ja czekałam na zabieg ;(
Potem wróciłam z pracy i największą plotkara w.firmie wchodząc po schodach drze mordę, że słyszała że byłam w ciąży na pół biura. Super , oczywiście bez dobrych rad się nie obyło.
Ludzie są straszni .
Nie przejmuj się . Powiedz że nie chcesz rozmawiać na ten temat albo zwyczajnie żeby zajęli się swoimi sprawami.
Brzmi znajomo …
I żeby to chociaż jakaś dobra znajoma była …
Zlałam ją w pracy ale przyszłam do domu i tak mi sie kurewsko przykro zrobiło i zaczęłam analizować czy faktycznie ze mną wszystko ok skoro cała firma huczy ze to moja 3 ciąża a dziecka jak nie było tak ni ma …

Oczywiście koronę szybko poprawiłam a załamanie humoru było tylko chwilowe … ✊🏻✊🏻✊🏻👌🏼

Dziękuje ze jesteście ♥️

reklama
Do góry