reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ja nadal nie znalazłam ścisłej przyczyny braku implantacji - zarodek przebadany, była biopsja endometrium i nic, robiłam sobie na trombofilię (tu coś tam jest ale nie jest to przyczyną, miałam neoparin), na zespół antyfosfolipidowy, jakieś inne jeszcze. Zrobiłam ana i ana 2 i oba wyniki dodatnie. Czy ktoś wie, co to może oznaczać?
Zrób Ana 3 , ja np. mam Ana 2 dodatnie a Ana 3 już ujemne . Jeśli będzie u Ciebie ujemne również do nic. Tym nie robisz a jeśli dodatnie to na 99% przed transferem wleci steryd ...

reklama
Prowadzący przynajmniej u mnie tak było tylko że u mnie ja nie robiłam badań od razu wszedł przy pierwszym sztucznym transferze żelazny pakiet między innymi encorton

Witajcie, jestem po 40 i niskie AMH. Staramy się od 7 lat. Po 4 latach bez zabezpieczeń zaczęłam pić zioła ojca sroki i robić testy. Po roku wizyta w poradni i pierwsze badania, które wykazały kiepskie wyniki męża. :-( Straciliśmy dużo czasu, moje AMH spadło. Żal mi tych lat..
Teraz próbujemy podejść do invitro.
Witam,
Też jestem po 40 , i z doswiadczenia podpowiem nie czekaj, działaj. W naszym przypadku czas działa na nie korzyść.
Ja jestem na etapie odczekania po drugim nieudanym transferze. Życzę Ci dużo siły i cierpliwości.
Wierzę że jeszcze będzie pięknie ✊

A gdzie robiłaś te ana I jaka cena ? :)
W diagnostyce można zrobić . Ja proponuję od razu zrobić Ana 3 ... Bez sensu wydawać pieniądze 3 razy ... Niektórzy mówią żeby pierw zrobić Ana 1 , jak wyjdzie dodatnie to ana2 i jak znów dodatnie to Ana 3 .... Ja robiłam pierw Ana 2 a później ana3 ... Z biegiem czasu żałuję ... Mogłam od razu robić anan3 ... Ale człowiek mądry po czasie ...

reklama
W diagnostyce można zrobić . Ja proponuję od razu zrobić Ana 3 ... Bez sensu wydawać pieniądze 3 razy ... Niektórzy mówią żeby pierw zrobić Ana 1 , jak wyjdzie dodatnie to ana2 i jak znów dodatnie to Ana 3 .... Ja robiłam pierw Ana 2 a później ana3 ... Z biegiem czasu żałuję ... Mogłam od razu robić anan3 ... Ale człowiek mądry po czasie ...
A jak się czujesz? Wszystko już ok?

Do góry