reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trzymam!
A jak wyglądała stymulacja u Ciebie i ile udało się uzyskać zarodków? Jak się czułaś? Teraz to już z górki :)
stymulacja byla z tego co kojarze z antagonista.
uzyskalismy chyba 8 komorek, do zaplodnienia nadawalo sie 5, rozwinelo sie 3 zarodki.
po badaniach genetycznych odpadl jeszcze jeden takze zamrozilismy dwa.
Sama stymulacja i te wszystkie porazki poprzednie mnie tak wykonczyly ze na rok kompletnie odpuscilam temat zeby sie troche zregenerowac psychicznie :) no i rok pozniej znowu startujemy :D

reklama
Dziewczyny, jako że odpuszczamy narazie transfer,ivf I jedziemy na konsultację z innym lekarzem zupełnie, chcemy zamknąć już temat i chce podreperować hormony, które są w strasznym nieładzie a poprzedni lekarze olali temat brzydko mówiąc, powiedzcie mi jedna rzecz, czy ja mogę brać takie cudo Link do: OVULOMED MAX Proszek poprawiający funkcje hormonalne i rozrodcze dla kobiet 30 sasz - Opinie i ceny na Ceneo.pl pcos nie mam, ale pomyślałam że moglabym poprawić sobie gospodarkę hormonalna i poprawić jakość komórek, będziemy się starać na spokojnie , a może za rok 2 lata wrócimy po kropka , teraz potrzebuje lekarza , który zadba o mnie hormonalnie i może ciąża kiedyś samoistnie się pojawi, dajemy sobie duuuuużo czasu , moja obsesja na punkcie posiadania dziecka minęła, ivf nauczyło mnie dużo pokory i cierpliwości , poczekam ile będzie trzeba . Powiedzcie mi co fajnego moglabym brać z suplementów? Może jakieś napary ziołowe sprawdzone ? :)

Dziewczyny, jako że odpuszczamy narazie transfer,ivf I jedziemy na konsultację z innym lekarzem zupełnie, chcemy zamknąć już temat i chce podreperować hormony, które są w strasznym nieładzie a poprzedni lekarze olali temat brzydko mówiąc, powiedzcie mi jedna rzecz, czy ja mogę brać takie cudo Link do: OVULOMED MAX Proszek poprawiający funkcje hormonalne i rozrodcze dla kobiet 30 sasz - Opinie i ceny na Ceneo.pl pcos nie mam, ale pomyślałam że moglabym poprawić sobie gospodarkę hormonalna i poprawić jakość komórek, będziemy się starać na spokojnie , a może za rok 2 lata wrócimy po kropka , teraz potrzebuje lekarza , który zadba o mnie hormonalnie i może ciąża kiedyś samoistnie się pojawi, dajemy sobie duuuuużo czasu , moja obsesja na punkcie posiadania dziecka minęła, ivf nauczyło mnie dużo pokory i cierpliwości , poczekam ile będzie trzeba . Powiedzcie mi co fajnego moglabym brać z suplementów? Może jakieś napary ziołowe sprawdzone ? :)
To na pewno nie zaszkodzi, ale skład taki ubogi raczej. Lepiej jakiś preparat z inozytolem, wit. D, kwasem foliowym - może MioVelia? (Link do: Miovelia 60 szt.). Dołożyłabym koenzym Q10. A resztę witamin to najlepiej dostarczać ze zdrowej diety :)

reklama
Do góry