reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jutro idę robić badania krwi przed pierwsza wizyta usg.
Lekarz zalecił mi morfologię, mocz, glukozę i TSH.
Tak myśle czy zrobić jeszcze progesteron i estradiol? - skoro już maja mnie kłuć to wole zrobić za jednym razem.

Czy już nie ma sensu badać progesteronu?

@Emmka87 Ty jutro masz lekarza?
On zlecił Ci jakieś badania?
Tak jutro wizyta. Miałam zbadać betę, progesteron, estradiol, tsh, ft4, glukozę, morfologie i mocz.
Wszystkie wyniki ok tylko beta się martwię 8421 w 26dpt. Wydaje się jakaś mała 😔

reklama
Tak jutro wizyta. Miałam zbadać betę, progesteron, estradiol, tsh, ft4, glukozę, morfologie i mocz.
Wszystkie wyniki ok tylko beta się martwię 8421 w 26dpt. Wydaje się jakaś mała 😔
Nie martw się, najważniejsze ze rośnie! 🤍
Jutro zobaczysz serduszko! Innej opcji nie widzę 💕

Koniecznie daj znać!

@Deess co słychać?
już melduje. ☺️ a wiec wizyta przebiegła dobrze , endometrium super , w środę zabieram kropka ze sobą ☺️ dostałam leki do transferu plus acard i heparynę , dziś tylko wspomniałam o mutacji a już pani doktor sama powiedziala ze będzie podawana heparyna ostatnio coś nie była za nią , ale jeśli ma w razie "w" pomóc a nie zaszkodzi to dlaczego nie :) jestem podekscytowana na maxa, czas tak szybko leci... ale miejmy nadzieje , ze los się w końcu do nas uśmiechnie 🙏🏻😍

już melduje. ☺️ a wiec wizyta przebiegła dobrze , endometrium super , w środę zabieram kropka ze sobą ☺️ dostałam leki do transferu plus acard i heparynę , dziś tylko wspomniałam o mutacji a już pani doktor sama powiedziala ze będzie podawana heparyna ostatnio coś nie była za nią , ale jeśli ma w razie "w" pomóc a nie zaszkodzi to dlaczego nie :) jestem podekscytowana na maxa, czas tak szybko leci... ale miejmy nadzieje , ze los się w końcu do nas uśmiechnie 🙏🏻😍
Trzymam kciuki! ;*

Trzymam za wszystkie kciuki. Ja mogę się pochwalić 10tc. Termin 27kwietnia. Ale strach cały czas jest;/ pracuje w szkole i wszyscy wiedzą bo dyrektorka rozgadala niby nie chciała ale się rozeszło. Kto mi gratuluję mówię że przyjmuje dopiero jak urodzę. Życzę wszystkim dużo wiary ;) już pisałam kiedyś myślę że pomaga więc jak medycyna nie działa to szukajcie wsparcia w modlitwie;) nie zaszkodzi a może akurat pomoże ;)

reklama
Trzymam za wszystkie kciuki. Ja mogę się pochwalić 10tc. Termin 27kwietnia. Ale strach cały czas jest;/ pracuje w szkole i wszyscy wiedzą bo dyrektorka rozgadala niby nie chciała ale się rozeszło. Kto mi gratuluję mówię że przyjmuje dopiero jak urodzę. Życzę wszystkim dużo wiary ;) już pisałam kiedyś myślę że pomaga więc jak medycyna nie działa to szukajcie wsparcia w modlitwie;) nie zaszkodzi a może akurat pomoże ;)
coś w tym jest kochana, zgadzam się 🙏🏻❤️

Do góry