To jaki miałaś progesteron?Mam zwiększyć luteinę do 3x200
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
W szpitalach mają bardzo kiepski sprzęt, niestety musisz czekać. Wierzę, że to jeszcze za wcześnieMyślałam że z invitro nie ma pustych bo przecież zarodek itp nie znam się ;/
Hej! Żadnych czarnych myśli, uwierz w kropka . Będzie dobrze. Ja transfer miałam dzisiaj, biorę duphaston i globulki. Żadnych badań nie robiłam I może lekarz ma rację bo chyba spokojniejsza jestem. Nie wiem jak będzie w kolejnych dniach. Trzymam kciuki bo pewnie będziemy się stresować razemWiem że to dopiero pierwszy dzień po transferze ale jakoś czuję że to nie ma prawa się udać. Progesteron mniejszy niż zwykle mimo że teraz biorę prolutex a wcześniej nie brałam, mam bóle brzucha jak przed okresem. Dostałam lek z nimesulidem na obniżenie prostaglandyn, biorę nospe max a i tak boli. Jakaś paranoja to nie może się udać.
JestemMama!
No właśnie nie mogę , zaraz będzie dwa lata jak zobaczyłam dwie kreski na teście ... Beta pięknie rosła ...niestety nie skończyło się to dobrze ... Później już ani razu mój test nie pokazywał dwóch kresek ... Mimo 7 transferów ( łącznie z tym pierwszym 8 )Ojeeej, myslalam że w in vitro raczej się to nie zdarza??? Kurcze przykro mi nie wiedziałam( ale możesz zajsc w ciążę bez problemu!!! Zobaczysz następne zarodki to te jedyne
... Za każdym razem albo biochemiczna albo totalnie nie rusza beta ... Co będzie dalej czas pokaże ... Mam nadzieję że kiedyś w końcu się uda i wśród tych dwóch śnieżynek jest moje dziecko ... Czas pokaże ...
mala_Mi 80
Uda się!!!No właśnie nie mogę , zaraz będzie dwa lata jak zobaczyłam dwie kreski na teście ... Beta pięknie rosła ...niestety nie skończyło się to dobrze ... Później już ani razu mój test nie pokazywał dwóch kresek ... Mimo 7 transferów ( łącznie z tym pierwszym 8 )
... Za każdym razem albo biochemiczna albo totalnie nie rusza beta ... Co będzie dalej czas pokaże ... Mam nadzieję że kiedyś w końcu się uda i wśród tych dwóch śnieżynek jest moje dziecko ... Czas pokaże ...
Jak twoja wczorajsza wizyta? Dostałaś jakieś zalecenia?
Wczoraj ok 10To jaki miałaś progesteron?
Mam zwiększyć luteinę, co i tak bym zrobiłaUda się!!!
Jak twoja wczorajsza wizyta? Dostałaś jakieś zalecenia?
reklama
Ja w dzień transferu miałam progesteron 6.Wiem że to dopiero pierwszy dzień po transferze ale jakoś czuję że to nie ma prawa się udać. Progesteron mniejszy niż zwykle mimo że teraz biorę prolutex a wcześniej nie brałam, mam bóle brzucha jak przed okresem. Dostałam lek z nimesulidem na obniżenie prostaglandyn, biorę nospe max a i tak boli. Jakaś paranoja to nie może się udać.
Dołożyli mi prolutex i się udało!
Podziel się: