Próbuje sobie przypomnieć jak było u mnie i wydaje mi się, że 18dpt byly 2 pecherzyki ciążowe i dwa zoltkowe, tydzień później już chyba zarodki z tetnem. Ty jesteś tak na granicy, moze jeszcze cos się pojawi. Ogólnie jeśli pęcherzyk ciążowy jest powyżej 25mm a nic w nim nie ma to mówi się o pustym jaju.Myślałam że z invitro nie ma pustych bo przecież zarodek itp nie znam się ;/
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
ile jesteś dni po transferze? U mnie w 26dpt dopiero lekarz zobaczył ze majaczy mały zarodek, jakiś zalążek bez serca a w 33dpt było serceMyślałam że z invitro nie ma pustych bo przecież zarodek itp nie znam się ;/
Serduszkowelove
Niestety nie sprawdziłam 8dpt, poszłam 10 dpt i beta była 15 , więc w sercu już tam czułam że się nie udało, ale miałam nadzieję na cud do końca ♡A jakie wyniki miałaś?
nadziejaprzedewszystkim
No to chyba będzie podobnie. Kiepsko się przecież zaczęło.Niestety nie sprawdziłam 8dpt, poszłam 10 dpt i beta była 15 , więc w sercu już tam czułam że się nie udało, ale miałam nadzieję na cud do końca ♡
Miałam podobne przy biochemieNiestety nie sprawdziłam 8dpt, poszłam 10 dpt i beta była 15 , więc w sercu już tam czułam że się nie udało, ale miałam nadzieję na cud do końca ♡
Serduszkowelove
Może być i może nie być okaże się w piątek?No to chyba będzie podobnie. Kiepsko się przecież zaczęło.
Ok, dziękiOk 400zl
nadziejaprzedewszystkim
Myślałam, że dzisiaj jutro nie ma sensu robić?Może być i może nie być okaże się w piątek?
Dopiero od 2 dpt zaczyna się zagnieżdżać zarodek ,więc narazie się nie nakręcaj, że się nie udało. Mnie od razu po transferze bolal brzuch znaczy bardziej było to cmienie. Ja dopiero progesteron mam zrobić w 5dptWiem że to dopiero pierwszy dzień po transferze ale jakoś czuję że to nie ma prawa się udać. Progesteron mniejszy niż zwykle mimo że teraz biorę prolutex a wcześniej nie brałam, mam bóle brzucha jak przed okresem. Dostałam lek z nimesulidem na obniżenie prostaglandyn, biorę nospe max a i tak boli. Jakaś paranoja to nie może się udać.
reklama
Równie dobrze brzuch może Cie boleć z hormonów.Dopiero od 2 dpt zaczyna się zagnieżdżać zarodek ,więc narazie się nie nakręcaj, że się nie udało. Mnie od razu po transferze bolal brzuch znaczy bardziej było to cmienie. Ja dopiero progesteron mam zrobić w 5dpt
Podziel się: