i będziesz ja miała uwierz tylko No i proszę dbać o siebie najlepiej zwolnienie już wziąć i odpoczywaćOhhhhh wspaniałe. Marzę o takiej Werce
reklama
Mam zwiększyć luteinę do 3x200Dopiero od 2 dpt zaczyna się zagnieżdżać zarodek ,więc narazie się nie nakręcaj, że się nie udało. Mnie od razu po transferze bolal brzuch znaczy bardziej było to cmienie. Ja dopiero progesteron mam zrobić w 5dpt
JestemMama!
Fanka BB :)
Ja miałam pusty ... Poronienie w 8 tygodniuMyślałam że z invitro nie ma pustych bo przecież zarodek itp nie znam się ;/
Serduszkowelove
Ojeeej, myslalam że w in vitro raczej się to nie zdarza??? Kurcze przykro mi nie wiedziałam( ale możesz zajsc w ciążę bez problemu!!! Zobaczysz następne zarodki to te jedyneJa miałam pusty ... Poronienie w 8 tygodniu
10sierpnia transferile jesteś dni po transferze? U mnie w 26dpt dopiero lekarz zobaczył ze majaczy mały zarodek, jakiś zalążek bez serca a w 33dpt było serce
Czyli może ;(Ja miałam pusty ... Poronienie w 8 tygodniu
Mi został 1 zarodek ;(Ojeeej, myslalam że w in vitro raczej się to nie zdarza??? Kurcze przykro mi nie wiedziałam( ale możesz zajsc w ciążę bez problemu!!! Zobaczysz następne zarodki to te jedyne
Artemida90
to jesteś 21 dpt, ja nie miałam usg na tak wczesnym etapie tylko krwawienie. Usg dopiero 5dni później i doktor powiedział ze zarodek dopiero co się wtedy pojawił. Na tak wcześniej ciąży każdy dzień to już wielki krok i zmiany.10sierpnia transfer
mala_Mi 80
Zachować umiarkowany spokój i powtórzyć betę za 2 dni.Jezu... To co ze mną w końcu? Wynik 9,3... (8dpt). Jak to czytać?!
Dzieciaki się wgryzają
A my dalej trzymamy
reklama
eij
A bo Czasami tak jest że człowiek ma gorszy czas, do tego hormony którymi się szprycujemy też wpływają na nasz nastrójWiem że macie rację, ale jakoś od początku mam kiepskie nastawienie do tego transferu... Wcześniej cieszyłam się że dodaliśmy nowe leki, coś zmieniliśmy i to na pewno pomoże i się uda. A teraz jakoś nie mogę znaleźć w sobie wiary
Podziel się: