reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiem że to dopiero pierwszy dzień po transferze ale jakoś czuję że to nie ma prawa się udać. Progesteron mniejszy niż zwykle mimo że teraz biorę prolutex a wcześniej nie brałam, mam bóle brzucha jak przed okresem. Dostałam lek z nimesulidem na obniżenie prostaglandyn, biorę nospe max a i tak boli. Jakaś paranoja to nie może się udać.
Jeśli będziesz tak myśleć to napędzasz stres i generujesz problem, czeku od razu skazujesz transfer na porażkę, wierz w kropka, być może w Twoim brzuszku już rośnie mały cud i takim myśleniem na pewno mu nie pomagasz, glowa do góry i odganiaj te wstrętne myśli!

reklama
Wzięłam już dziś. Lekarz z kliniki powiedział brać leki jak przypisane a więcej nie pomoże bez badania. Powiedział że już powinno być tętno! I że może ciąża źle się rozwija ale nie powie bez usg
A który to tydzień wg om ? Ja wierzę że wszystko będzie pięknie! ♡ zarodek podobno pojawia się przy becie 10000 ? Dziewczyny poprawcie mnie jak źle pisze

Jeśli będziesz tak myśleć to napędzasz stres i generujesz problem, czeku od razu skazujesz transfer na porażkę, wierz w kropka, być może w Twoim brzuszku już rośnie mały cud i takim myśleniem na pewno mu nie pomagasz, glowa do góry i odganiaj te wstrętne myśli!
Dokładnie, wielki kopniak w tyłek za złe nastawienie!!!!! Jak kropek na walczyć skoro wlasna mama w niego nie wierzy 🥴

Dokładnie, wielki kopniak w tyłek za złe nastawienie!!!!! Jak kropek na walczyć skoro wlasna mama w niego nie wierzy 🥴
Wiem że macie rację, ale jakoś od początku mam kiepskie nastawienie do tego transferu... Wcześniej cieszyłam się że dodaliśmy nowe leki, coś zmieniliśmy i to na pewno pomoże i się uda. A teraz jakoś nie mogę znaleźć w sobie wiary 🥺🥺

Wiem że macie rację, ale jakoś od początku mam kiepskie nastawienie do tego transferu... Wcześniej cieszyłam się że dodaliśmy nowe leki, coś zmieniliśmy i to na pewno pomoże i się uda. A teraz jakoś nie mogę znaleźć w sobie wiary 🥺🥺
To bardzo niedobrze, może spróbuj pomedytowac ? Np idź do lasu i sprobuj wyciszyć umysł? Ja np nastawiam się na to , że super by było jakbym zaszła w ciążę I miała dzieciątko, czyli ni negatywnie ni pozytywnie mocno neutralnie, będzie co ma być, wierz w kropka i koniec dąsania! ♡

Och współczuję :( ale weź to jeszcze na spokojnie, czasem zarodek i serduszko pojawia się trochę później. Powiedz czy podali Ci wymiary pęcherzyka ciazowego i zoltkowego? Po tym czasem już można poznać czy z ciąży coś będzie
Nie. Powiedział tylko że jest pusty pęcherzyk widoczny

reklama
Do góry