reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dostalam narazie wyniki dwóch białek, białko C 99% , białko S 117% mieszczę się w normach , ale nie ogarniam nic o co chodzi , może któraś pomoże? Na polimorfizmy v leiden itp dalej czekam

Ciężko ciężko w szpitalu nic nie wiedzą każdy inne zdanie ma. 1mowi nie brać Estrofen 2mowi brać swoje. Dzwoniłam do kliniki czekam na konsultacje z lekarzem bo sama nie wiem co już brać ;(
Ja na Twoim miejscu brałabym estrofem jak koleżanki piszą , bo estrofem dla lekarza ginekologa jest zakazany w ciąży, bo nawet czytałam na ulotce, ale dla ginekologa specjalizującego się w niepłodności wręcz przeciwnie , bierz estrofem ! ♡

Dziewczyny dostalam narazie wyniki dwóch białek, białko C 99% , białko S 117% mieszczę się w normach , ale nie ogarniam nic o co chodzi , może któraś pomoże? Na polimorfizmy v leiden itp dalej czekam
Bardzo dobre masz te białka, w środku widełek. Nie masz problemów z krzepliwoscia, czyli heparyna raczej nie będzie Ci potrzebna. Nawet jeśli wyjdą Ci jakieś mutacje to widać, że "nie uaktywniły się"

Bardzo dobre masz te białka, w środku widełek. Nie masz problemów z krzepliwoscia, czyli heparyna raczej nie będzie Ci potrzebna. Nawet jeśli wyjdą Ci jakieś mutacje to widać, że "nie uaktywniły się"
Wspaniale słyszeć, wczoraj zrobilam dodatkowo zespol antyfosfolipidowy w diagnostyce za 250 :) jak pisałyście , jeśli tu nie wyjdzie to zostaje mi okienko implantacyjne, może mam przesunięte i endometrium nie jest dojrzałe na tyle ♡

Ja na Twoim miejscu brałabym estrofem jak koleżanki piszą , bo estrofem dla lekarza ginekologa jest zakazany w ciąży, bo nawet czytałam na ulotce, ale dla ginekologa specjalizującego się w niepłodności wręcz przeciwnie , bierz estrofem ! ♡
Wzięłam już dziś. Lekarz z kliniki powiedział brać leki jak przypisane a więcej nie pomoże bez badania. Powiedział że już powinno być tętno! I że może ciąża źle się rozwija ale nie powie bez usg

Wzięłam już dziś. Lekarz z kliniki powiedział brać leki jak przypisane a więcej nie pomoże bez badania. Powiedział że już powinno być tętno! I że może ciąża źle się rozwija ale nie powie bez usg
Och współczuję :( ale weź to jeszcze na spokojnie, czasem zarodek i serduszko pojawia się trochę później. Powiedz czy podali Ci wymiary pęcherzyka ciazowego i zoltkowego? Po tym czasem już można poznać czy z ciąży coś będzie

A wiesz kiedy Cie wypuszczą żebyś mogła pójść do swojego lekarza?

reklama
Wiem że to dopiero pierwszy dzień po transferze ale jakoś czuję że to nie ma prawa się udać. Progesteron mniejszy niż zwykle mimo że teraz biorę prolutex a wcześniej nie brałam, mam bóle brzucha jak przed okresem. Dostałam lek z nimesulidem na obniżenie prostaglandyn, biorę nospe max a i tak boli. Jakaś paranoja to nie może się udać.

Do góry