reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja też mam dola. Zero objawów i do tego juz kur.. nie mogłam wytrzymać i zrobilam sikanca. No i po co mi to bylo?
Też chciałam, ale żadna apteka w pobliżu nie jest otwarta :) Tak z własnego doświadczenia Ci powiem... W ciąży nie miałam żadnych objawów. Żadnych. Te wszystkie bóle, co miałam, to były pozostałości po punkcji. Sikanie nawet i u Ciebie za wcześnie.

reklama
Ja też mam dola. Zero objawów i do tego juz kur.. nie mogłam wytrzymać i zrobilam sikanca. No i po co mi to bylo?
Nie można w żaden sposób sugerować się tym testem na wczesnym początku ciąży, tylko badanie z krwi jest miarodajne
Rozumiem, nie wytrzymałaś i zrobiłaś… ale myśl tylko pozytywnie😉 Życzę Ci powodzenia💪

Powiedzcie mi proszę czy po wynikach na trombofilie i zespołu antyfosfolipidowego muszę się zgłosić do lekarza specjalisty na konsultacje ? Czy wystarczy ginekolog z kliniki ?
Odnośnie zespołu antyfosfolipifowego - warto zrobić ? Oprócz wprowadzenia „leczenia“ acardem robią z tym cos wiecej ? Badanie to trzeba powtórzyć ? Czy już pierwszy wynik będzie potwierdzeniem ?
Kochana zwykły ginekolog w klinice powinien ogarnąć. Jak nie to immunolog albo hematolog.
Dają heparynę i acard.
A co Ci wyszło?

Jutro. Tylko te skurcze. Ściskają mocno, a głupia żadnej nospy w domu nie mam. Jedynie relanium, ale w piątek miałam brać ostatnie porcje. Jutro też miałam mieć wizytę, ale zapomniałam, że przedszkole do środy zamknięte. Rano odwołam i pojadę z nimi jedynie na progesteron, estradiol, betę. Leki mam do czwartku włącznie, mam nadzieję, że dadzą mi jakąś wizytę na czwartek - wtedy będą w przedszkolu.
A magnez masz , albo scopolan ??

Nic. Mam tylko dziecięce na przeziębienie (nawet na ból głowy nic, ja z tych nie używających) ;)
Ale już przeszło. Ogólnie odczucia takie, że nic z tego - pozostaje być wdzięcznym za tych, co mam. Tylko człowiek chciałby już po prostu na bank wiedzieć.
Prawie każda babeczka na forum tutaj tak kiedyś napisała A potem się zdziwiła.
U jednych są skurcze i doopa u innej są i jest ciąża.
Inne nie mają i też ciąża.
Także jeszcze poczekaj;)

reklama
Do góry