reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Boziu jestem tak podekscytowana jak jeszcze nigdy wcześniej 😍😍 już bym chciała chociaż następny czwartek ( wtedy najszybciej zrobię betę , nie chce szybciej ... ) Na każde kucie w brzuchu reaguje euforia ( raz z jednej , raz z drugiej strony ... Mam wrażanie że to się kropek wgryza . Zawsze tak miałam gdy beta była dodatnia u mnie ...) Dziś wypada moja 10 rocznica ślubu , 10 lat jak jestem żoną i staramy się o dziecko... Mam nadzieję że nasz prezent rocznicowy przyjdzie spóźniony o 9 miesięcy 😍😍🙈
Wszystkiego Najlepszego z Okazji Rocznicy !!! ♡ okrągła jak Twój brzuszek niedługo 😊

Ostatnia edycja:
reklama
Boziu jestem tak podekscytowana jak jeszcze nigdy wcześniej 😍😍 już bym chciała chociaż następny czwartek ( wtedy najszybciej zrobię betę , nie chce szybciej ... ) Na każde kucie w brzuchu reaguje euforia ( raz z jednej , raz z drugiej strony ... Mam wrażanie że to się kropek wgryza . Zawsze tak miałam gdy beta była dodatnia u mnie ...) Dziś wypada moja 10 rocznica ślubu , 10 lat jak jestem żoną i staramy się o dziecko... Mam nadzieję że nasz prezent rocznicowy przyjdzie spóźniony o 9 miesięcy 😍😍🙈
Wszystkiego dobrego na dalsze lata w powiększonym składzie ✊❤️

Wszystko zależy czy krew była wysyłana , czy wyniki robione na miejscu . Który dzień cyklu . Ale Według mnie ciut za duże , nie masz stwierdzonego Pcos??
Na miejscu.
5dc ( ale czytałam, że to obojętnie kiedy można zrobić )
No właśnie kiedyś mi lekarz mówił, że mam trochę w jednym jajniku za dużo pęcherzyków 🥴 ale jakoś 100% stwierdzonego nie miałam.

Zrobilam 2 dni temu ?😅 Jak pisałam że najpierw 2 grube krechy a potem pod swiatlo było coś widać cień i zrezygnowałam z testów i teraz też nie będę ich robic nie mam do nich szczęścia w ogóle, jak kropek zostanie to będzie jakiś cud 😅
Hej :) powtórz dziś betę jeśli możesz
Będziesz już wiedziała na czym stoisz. Taka niepewność jest ciężka, czy to ciąża czy tylko biochemiczna. Dzisiejszy wynik powinien rozwiać wątpliwości. Ale tak jak pisałaś, nawet jeśli to cb to i tak dobry znak, że była próba implantacji.

IMG_20220819_080639.jpg

Hej :) powtórz dziś betę jeśli możesz
Będziesz już wiedziała na czym stoisz. Taka niepewność jest ciężka, czy to ciąża czy tylko biochemiczna. Dzisiejszy wynik powinien rozwiać wątpliwości. Ale tak jak pisałaś, nawet jeśli to cb to i tak dobry znak, że była próba implantacji.
Nie mam za bardzo jak, nie ma mnie w Gdańsku, auta brak, wyjechałam na wieś, nawet z internetem ciężko 😊 na spokojnie w poniedziałek zrobię, czy to Ty kiedys pisałaś o cb i robiłaś w inviccie receptywnosc ? Bo jeśli to cb to napewno nie kropeczka wina, tylko pewnie endometrium nie było w pełni przygotowane , co o tym myślisz i co mi możesz doradzić żeby zrobic w inviccie przed następnym transferem, ja wiem ze ta wartość bety nie jest zadowalająca ale różne cuda się zdarzają 😅

reklama
Do góry