reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja tak ogólnie się chciałam zapytać bo na kilkanaście miesięcy wypadłam z gry jak to jest teraz rzeczywiście z weryfikacją i robieniem bety po transferze ?
Za moich czasów (maj 2021) kazali robić betę nie wcześniej niż 7dpt i przyrost kazali sprawdzać co 48 h .
Teraz widze mnóstwo dziewczyn które maja weryfikacje już w 3 , 5dpt 🫢 i betę sprawdzają co 4 dni …
Tak to się teraz odbywa ? To jakiś nowy system ? Czy to poprostu od lekarzy i kliniki zależy ?
Ja miałam w 10dpt (sobota) i przyrost w 12dpt.
Zrobiłam 9 i 12.

reklama
Dziewczyny a mam takie pytanko np ivf z dawcą nasienia to te nasienie jest w danej klinice czy oni transportują je z jakiegoś banku ?

Boziu jestem tak podekscytowana jak jeszcze nigdy wcześniej 😍😍 już bym chciała chociaż następny czwartek ( wtedy najszybciej zrobię betę , nie chce szybciej ... ) Na każde kucie w brzuchu reaguje euforia ( raz z jednej , raz z drugiej strony ... Mam wrażanie że to się kropek wgryza . Zawsze tak miałam gdy beta była dodatnia u mnie ...) Dziś wypada moja 10 rocznica ślubu , 10 lat jak jestem żoną i staramy się o dziecko... Mam nadzieję że nasz prezent rocznicowy przyjdzie spóźniony o 9 miesięcy 😍😍🙈

Boziu jestem tak podekscytowana jak jeszcze nigdy wcześniej 😍😍 już bym chciała chociaż następny czwartek ( wtedy najszybciej zrobię betę , nie chce szybciej ... ) Na każde kucie w brzuchu reaguje euforia ( raz z jednej , raz z drugiej strony ... Mam wrażanie że to się kropek wgryza . Zawsze tak miałam gdy beta była dodatnia u mnie ...) Dziś wypada moja 10 rocznica ślubu , 10 lat jak jestem żoną i staramy się o dziecko... Mam nadzieję że nasz prezent rocznicowy przyjdzie spóźniony o 9 miesięcy 😍😍🙈
Najlepszego z okazji rocznicy! Wiesz, czego Wam życzę! :-)

reklama
Dziewczyny dostałam AMH czy jest w porządku?
Ja mam 28 😬

Załączniki

• Screenshot_20220818_212718.jpg
    Screenshot_20220818_212718.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 85
Do góry