Dziewczyny krew oddana zaciskać mocno kciuki
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Dziewczyny krew oddana zaciskać mocno kciuki
Że to możliwe ;p ja 31lat mam 0;70Raczej nie...ja mam 22
Deess.
oo nie jestem samaja mam 9
Serduszkowelove
Test negatywny, ogolnie nienawidzę testów a na krew szkoda mi żył bo teraz będą mnie kłuc przed transferem.... zrobiłam bo może teraz się odlblokuję i okres przyjdzie, może moja podswiadomosc na coś liczyła ale dosadnie dałam jej do zrozumienia ze nic z tego
JestemMama!
Za betę do nieba , niech będzie pięknie ściągnij ten czar z nasDziewczyny krew oddana zaciskać mocno kciuki
no nieoo nie jestem sama
JestemMama!
Ja właśnie czekam na wizytę chyba zaczęłam się stresować ... Jeszcze jest prawie 13 a ja po 5 nocce jeszcze na minutę nawet nie zmrużyłam oka na dodatek jestem kierowcą ( mąż nie mógł wziasc wolnego ) i pokonałam przed chwilą prawie 80 kilometrów i jeszcze czeka mnie powrót trzymajcie kciuki aby udało się że wszystkim i transfer mógłby odbyć się już w sierpniu
Ice41
trzymamy mocnoJa właśnie czekam na wizytę chyba zaczęłam się stresować ... Jeszcze jest prawie 13 a ja po 5 nocce jeszcze na minutę nawet nie zmrużyłam oka na dodatek jestem kierowcą ( mąż nie mógł wziasc wolnego ) i pokonałam przed chwilą prawie 80 kilometrów i jeszcze czeka mnie powrót trzymajcie kciuki aby udało się że wszystkim i transfer mógłby odbyć się już w sierpniu
reklama
Ice41
zaciśnięteDziewczyny krew oddana zaciskać mocno kciuki
Podziel się: