reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja właśnie czekam na wizytę 😱😱 chyba zaczęłam się stresować ... 🤦‍♀️ Jeszcze jest prawie 13 a ja po 5 nocce jeszcze na minutę nawet nie zmrużyłam oka 🤦‍♀️🙈🙈🙈 na dodatek jestem kierowcą ( mąż nie mógł wziasc wolnego ☹️) i pokonałam przed chwilą prawie 80 kilometrów 🙈🙈🙈🙈 i jeszcze czeka mnie powrót 🙈🙈🙈🙈 trzymajcie kciuki aby udało się że wszystkim i transfer mógłby odbyć się już w sierpniu 🙏🙏🙏
Zaciśniete bardzo mocno kochana ♡♡♡

reklama
Mi powiedziano, że jestem poor resonder, stymulacja powinna przebiegać lepiej, lekarka spodziewała się 6 komórek. Myślę, że u Ciebie mogła być ta sama sytuacja.
No tak. Lekarze w szoku, że sie tak stało. Chyba jedyną pacjentką taką u nich byłam przy tych lekach z taką rezerwą a brakiem odpowiedzi jajnikow 😂

W ogole byli bardzo pewni (nie wiem czemu) ze u mnie sie od razu uda. Ja wiem, mloda, 20 miesieczny synek z ciazy naturalnej ale jednoczesnie masa schorzeń. Widze, że do 1 procedury podeszli na maxa na luzie a teraz sie przyłożyli. Zobaczymy jaki bedzie efekt.

No więc ja już po wizycie , zrobiłam od razu wymazy , a krew robię w poniedziałek i od @ zaczynamy się przygotowywać do transferu 😍😍😍😍 ... Chyba że wyniki przyjdą nie takie jak powinny , to znów szczepienia . Chodź nie myślę o tym . Jestem pełna nadziei. Tymczasem lecę spać ( chodź to dziwnie brzmi o tej godzinie 🤣🤣🤣🤣🙈 ) dopiero po nocce , gdyż dziś znów idę na 22 do pracy 😱😱😱 Ciekawe czy dam radę 🤔🤔🤔 przez tą Łódź tak spłukałam się z urlopu że głowa mała ... ☹️ A że kasa potrzebna jak nigdy to niestety muszę go przetrwać 🙈 @Pola0702 mam nadzieję że jak wstanę to przeczytam same dobre wiadomości ✊✊✊✊❤️

Ja właśnie czekam na wizytę 😱😱 chyba zaczęłam się stresować ... 🤦‍♀️ Jeszcze jest prawie 13 a ja po 5 nocce jeszcze na minutę nawet nie zmrużyłam oka 🤦‍♀️🙈🙈🙈 na dodatek jestem kierowcą ( mąż nie mógł wziasc wolnego ☹️) i pokonałam przed chwilą prawie 80 kilometrów 🙈🙈🙈🙈 i jeszcze czeka mnie powrót 🙈🙈🙈🙈 trzymajcie kciuki aby udało się że wszystkim i transfer mógłby odbyć się już w sierpniu 🙏🙏🙏
Powodzenia kochana i uważaj na siebie ♥️

reklama
Do góry