reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie dzisiejszy update.

W lewym jajniku 2 sztuki po 20 i 5 sztuk po 17-18mm. W prawym 2 sztuki 18mm, 2 sztuki 16mm i 4 sztuki 14mm.

Jutro o 8 rano kolejna kontrola. Lekarz powiedział, że nie chce dzisiaj kończyć stymulacji w ciemno i zakładać co się jutro stanie tylko jutro chce mnie zbadać jeszcze raz. Także dzisiaj się dalej kłuje hormonami.

Na 95 procent w poniedziałek punkcja, nawet jak te najmniejsze nie dorosną już do tego, bo szkoda stracić te ładne duże.

Celujemy na razie w transfer świeży ale lekarz chce zobaczyć wyniki badań z dzisiaj. Czekam właśnie na pobranie krwi.

Mam nadzieję, że uda się 8-10 dojrzałych pobrać 🤞.

U mnie dzisiejszy update.

W lewym jajniku 2 sztuki po 20 i 5 sztuk po 17-18mm. W prawym 2 sztuki 18mm, 2 sztuki 16mm i 4 sztuki 14mm.

Jutro o 8 rano kolejna kontrola. Lekarz powiedział, że nie chce dzisiaj kończyć stymulacji w ciemno i zakładać co się jutro stanie tylko jutro chce mnie zbadać jeszcze raz. Także dzisiaj się dalej kłuje hormonami.

Na 95 procent w poniedziałek punkcja, nawet jak te najmniejsze nie dorosną już do tego, bo szkoda stracić te ładne duże.

Celujemy na razie w transfer świeży ale lekarz chce zobaczyć wyniki badań z dzisiaj. Czekam właśnie na pobranie krwi.

Mam nadzieję, że uda się 8-10 dojrzałych pobrać 🤞.
Super wieści 😀

Może się udać za pierwszym razem i wszystko będzie dobrze! Według kalkulatora szans, mam ponad 60 procent szans na to że się uda w pierwszej procedurze i tak sobie powtarzam :p. Bo inaczej to by można fiknąć z niepewności.
Ja sobie powtarzam, że badam zarodki i juz mam 50 procent szans 😆 nastawiam się na sukces, bo przy iui wiedziałam że się nie uda, miałam takie przeczucie , a tu jestem pełna optymizmu i trzymam kciuki za moje śnieżynki, bo będą mieli najwspanialszych rodziców na świecie 😚😚😚

reklama
Do góry