reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzymam za Was kciuki, przechylam szalę na powodzenie dla Was 😘 a ja mam inne pytanie czy podczas stymulacji mogę zrobić sobie blond odrosty czy jednak przesunąć termin i zrobić to po punkcji przed transferem mrożonym który bedzie gdzieś na początku lipca jak wszystko dobrze pójdzie wg planu 😊

Trzymam za Was kciuki, przechylam szalę na powodzenie dla Was 😘 a ja mam inne pytanie czy podczas stymulacji mogę zrobić sobie blond odrosty czy jednak przesunąć termin i zrobić to po punkcji przed transferem mrożonym który bedzie gdzieś na początku lipca jak wszystko dobrze pójdzie wg planu 😊
Ja bym chyba zrobila po punkcji - tak mysle… farby no niby bezpieczne, ale jednak to zawsze jakies rozne substancje… po co kusic los? Ale to moje osobiste zdanie, nie poparte zadnymi badaniami czy doniesieniami naukowymi;)

Ja bym chyba zrobila po punkcji - tak mysle… farby no niby bezpieczne, ale jednak to zawsze jakies rozne substancje… po co kusic los? Ale to moje osobiste zdanie, nie poparte zadnymi badaniami czy doniesieniami naukowymi;)
Ja bym zrobiła tak samo.
Myślę że w jakiś sposób mimo wszystko te zastrzyki działają na cały organizm...

reklama
To jeszcze poczekaj, a miałaś transfer świeży czy mrożony? Ja powinnam zrobić w piątek 27.05.
Wstępnie postanowiłam na spokojnie w sobotę 28.05 a teraz skoro moje ciało pokazuje że się nie udało nie wiem co robić...
Wtedy robilam 6dpt i 7dpt mocz i byly juz dwie kreski dlatego tak mnie nosi juz ;)

Do góry