A kiedy powinnaś zrobić betę?No ja poprzednie razy robilam z moczu i wychodzily pozytywne, wiec dlatego teraz sie boje, ze od razu strace nawet zludzenia ….
reklama
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Trzymam za Was kciuki, przechylam szalę na powodzenie dla Was a ja mam inne pytanie czy podczas stymulacji mogę zrobić sobie blond odrosty czy jednak przesunąć termin i zrobić to po punkcji przed transferem mrożonym który bedzie gdzieś na początku lipca jak wszystko dobrze pójdzie wg planu
CzekajacNaCud
Kazali 10dpt to jakos wychodzi 31.05 albo 01.06A kiedy powinnaś zrobić betę?
CzekajacNaCud
Ja bym chyba zrobila po punkcji - tak mysle… farby no niby bezpieczne, ale jednak to zawsze jakies rozne substancje… po co kusic los? Ale to moje osobiste zdanie, nie poparte zadnymi badaniami czy doniesieniami naukowymiTrzymam za Was kciuki, przechylam szalę na powodzenie dla Was a ja mam inne pytanie czy podczas stymulacji mogę zrobić sobie blond odrosty czy jednak przesunąć termin i zrobić to po punkcji przed transferem mrożonym który bedzie gdzieś na początku lipca jak wszystko dobrze pójdzie wg planu
To jeszcze poczekaj, a miałaś transfer świeży czy mrożony? Ja powinnam zrobić w piątek 27.05.Kazali 10dpt to jakos wychodzi 31.05 albo 01.06
Wstępnie postanowiłam na spokojnie w sobotę 28.05 a teraz skoro moje ciało pokazuje że się nie udało nie wiem co robić...
Ja bym zrobiła tak samo.Ja bym chyba zrobila po punkcji - tak mysle… farby no niby bezpieczne, ale jednak to zawsze jakies rozne substancje… po co kusic los? Ale to moje osobiste zdanie, nie poparte zadnymi badaniami czy doniesieniami naukowymi
Myślę że w jakiś sposób mimo wszystko te zastrzyki działają na cały organizm...
Cytrynka122
Dzisiaj mam wizytę kwalifikującą trzymajcie kciuki wracamy do starań
CzekajacNaCud
Ja bardziej mysle zeby te substancje z farb nie wplynely na komorki jajoweJa bym zrobiła tak samo.
Myślę że w jakiś sposób mimo wszystko te zastrzyki działają na cały organizm...
reklama
CzekajacNaCud
Wtedy robilam 6dpt i 7dpt mocz i byly juz dwie kreski dlatego tak mnie nosi juzTo jeszcze poczekaj, a miałaś transfer świeży czy mrożony? Ja powinnam zrobić w piątek 27.05.
Wstępnie postanowiłam na spokojnie w sobotę 28.05 a teraz skoro moje ciało pokazuje że się nie udało nie wiem co robić...
Podziel się: