reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A zastrzyki do stymulacji też się robi w brzuch jak heparynę? Też jest taka krótka igła, której nie da się wbić za daleko ;)? Będę się pomału nastawiać mentalnie...

Mam okres także 9 czerwca wizyta i mam nadzieję wyjdziemy z receptą na leki, żeby ruszyć z tym koksem.

A zastrzyki do stymulacji też się robi w brzuch jak heparynę? Też jest taka krótka igła, której nie da się wbić za daleko ;)? Będę się pomału nastawiać mentalnie...

Mam okres także 9 czerwca wizyta i mam nadzieję wyjdziemy z receptą na leki, żeby ruszyć z tym koksem.
Hmm do stymulacji miałam menopur. On był w ampulce i sama nabieralam potrzebna ilość. Igła podobna jak przy heparynie-cienka i krotka, nie da się wbić za daleko

@madzia915 kiedy robisz test albo bete?
Jak się czujesz?
Hej :) Tak jak postanowiłam, czyli w Dzień Matki, to będzie 8 dpt 🙂 Dłużej nie wytrzymam, choć ciągle sobie układam w głowie, że on nie będzie nic znaczył i ten najważniejszy do lekarza mam zrobić 31 😂 Czuję się normalnie, poza tym, że męczą mnie wzdęcia 😞 A Ty jak się czujesz i kiedy testujesz?

reklama
Hej :) Tak jak postanowiłam, czyli w Dzień Matki, to będzie 8 dpt 🙂 Dłużej nie wytrzymam, choć ciągle sobie układam w głowie, że on nie będzie nic znaczył i ten najważniejszy do lekarza mam zrobić 31 😂 Czuję się normalnie, poza tym, że męczą mnie wzdęcia 😞 A Ty jak się czujesz i kiedy testujesz?
Ja chyba 28.05 w sobotę. Będzie 11 dpt. Mówili zeby zrobić 10 dnia.. Ja się czuje normalnie, bolą mnie piersi ale to od stymulacji mnie bolą, przez punkcje aż do teraz. Więc to nie objaw 🙊
Poza tym nic mi nie jest... dlatego też tak się boję tego testu, chyba wolę żyć choć 1 dzień z tą nadzieja...
Postanowiłam w sobotę bo akurat pojadę do Gamety i od razu tam będą mieli wyniki, nie będę musiała dostarczyć z innego laboratorium.
Ty też chodzisz do Gamety do Rzgowa,tak? Coś kojarzę z Twoich wcześniejszych wpisów

Do góry