eij
Fanka BB :)
38Ktory macie teraz tydzień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
38Ktory macie teraz tydzień?
Bardzo sie ciesze ❤ ja mam za tydzien ten test i czytajac Twoja historię juz sie boje co tam wyjdzie... a Ty mialas zarodek po pgta czy nie?Dziewczyny u mnie wielką radość ,przyszły wyniki wolnego dna i mam zdrowego synka ten cały test pappa to jakaś pomyłka,tyle nerwów tyle płaczu Dziś mogę nareszcie cieszyć się upragniona ciążą. Życzę Wam wszystkim spełnienia marzeń i wytrwałości w dążeniu do celu. Wiem ile do kosztuję,ale mam nadzieję że każda z nas doczeka się dziecka. U mnie mija 14 tydzień, trzymajcie nadal kciuki. Ja was cały czas czytam,i wszystkim kibicuje
Nie badałam zarodków bonu mnie w klinice nie ma takiej możliwości. Test pappa nie jednej dziewczynie spędził sen z oczu ,co ja przeżyłam. Jeśli badalas zarodki myślę że możesz być dużo spokojniejsza.ja mam 38 lat test pappa wyszedł fatalnie mimo prawidłowego USG. Trzymam kciuki ale takmjak pisałam myślę że przy przebadanych zarodkach nie masz się czego obawiaćBardzo sie ciesze ❤ ja mam za tydzien ten test i czytajac Twoja historię juz sie boje co tam wyjdzie... a Ty mialas zarodek po pgta czy nie?
Wie ktos czy w ogole czy po pgta, ten pappa ma sens?
Taka mam nadzieje, ze po cos sie robi ten pgtaNie badałam zarodków bonu mnie w klinice nie ma takiej możliwości. Test pappa nie jednej dziewczynie spędził sen z oczu ,co ja przeżyłam. Jeśli badalas zarodki myślę że możesz być dużo spokojniejsza.ja mam 38 lat test pappa wyszedł fatalnie mimo prawidłowego USG. Trzymam kciuki ale takmjak pisałam myślę że przy przebadanych zarodkach nie masz się czego obawiać
Dlatego ja robilam genetyczne w 10 tc zeby miec pewność a nie jakies gdybanie i to jak najszybciej. Teraz tez bede robic Moze to troche kasy kosztuje ale ile nerwow człowiek zaoszczędza .Dziewczyny u mnie wielką radość ,przyszły wyniki wolnego dna i mam zdrowego synka ten cały test pappa to jakaś pomyłka,tyle nerwów tyle płaczu Dziś mogę nareszcie cieszyć się upragniona ciążą. Życzę Wam wszystkim spełnienia marzeń i wytrwałości w dążeniu do celu. Wiem ile do kosztuję,ale mam nadzieję że każda z nas doczeka się dziecka. U mnie mija 14 tydzień, trzymajcie nadal kciuki. Ja was cały czas czytam,i wszystkim kibicuje
Wraz też bym tak zrobiła, te nerwy nie są warte tych pieniędzy. Człowiek się uczyDlatego ja robilam genetyczne w 10 tc zeby miec pewność a nie jakies gdybanie i to jak najszybciej. Teraz tez bede robic Moze to troche kasy kosztuje ale ile nerwow człowiek zaoszczędza .
Długo daliście radę jesteś dzielna dziewczyna. Trzymam kciuki za szybkie i sprawne rozpakowanie. Już niebawem poznasz swoje dzieci!!
Doradzam to każdej koleżance w ciazy, która oczywiscie wiem ze na to staćT
Wraz też bym tak zrobiła, te nerwy nie są warte tych pieniędzy. Człowiek się uczy
O jaaaa!!! Trzymam kciukiDziewczyny jutro CC o 8 30