Nie jest za duzy gratuluje ja tez sobie wkrecalam ze mialam za duze przyrosty bety, czytalam o jakis dziwnych chorobach itp i sie niepotrzebnie nakrecalam, potem lekarz na wizycie tylko nakrzyczal na mnie ze mam nie czytac takich glupot w internecieDziewczyny prosze pomozcie... nie odzywalam sie dosc dlugo i pewnie czesc z Was mnie nie pamieta. Bylam po dwoch nieudnych transferach. We wrzesniu mialam miec trzeci ale w biopsji endo wyszlo zapalenie i kilka mcy je zwalczalam. Teraz mialam transfer 9.02.
15.02 (6dpt) zrobilam bete i wyszla 33.92, prog 42
Dzis zrobilam powtórna (8dpt) i mam bete 152.2, prog 55.7
Czy ten wyskok bety nie jest za duzy?? Powiem szczerze, ze z jednej strony sie ciesze ale z drugiej zaczelam sie martwic, ze przyrost jest bardzo wysoki! Miala ktoras z Was podobnie? Albo wie jak na to patrzec? Szczerze mowiac to zielona jestem w tym. Pierwszy raz mam dodatnia bete
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
No moja tez powiedziała: nie jest duzy. Duzy to tysiace. Prosze sie nie stresowac tylko zrobic za pare dni ponownie.Nie jest za duzy gratuluje ja tez sobie wkrecalam ze mialam za duze przyrosty bety, czytalam o jakis dziwnych chorobach itp i sie niepotrzebnie nakrecalam, potem lekarz na wizycie tylko nakrzyczal na mnie ze mam nie czytac takich glupot w internecie
Wiec nie stresuje sie w necie to mozna nabawic sie niezlych chorob
Robiłam ale 4 lata temu i wydaje mu się że chyba jest okejW testdna jest Pakiet Trombofilia. Warto bo mi wyszlo tez mthfr. (Zapomnialam dodac ale to ma wiekszosc populacji).
Potwierdz pcos i daj znac, wysle Ci te suple wszystkie ktore bralam przed 4 stymulacja i wg mnie wszystko razem dalo efekt.
A, robilas krzywa cukrowo- insulinowa i pokazywalas P asnikowi? Ja robilam i dostalam metformine
Załączniki
A Ty masz potwierdzone pcos czy nie ????W testdna jest Pakiet Trombofilia. Warto bo mi wyszlo tez mthfr. (Zapomnialam dodac ale to ma wiekszosc populacji).
Potwierdz pcos i daj znac, wysle Ci te suple wszystkie ktore bralam przed 4 stymulacja i wg mnie wszystko razem dalo efekt.
A, robilas krzywa cukrowo- insulinowa i pokazywalas P asnikowi? Ja robilam i dostalam metformine
TakA Ty masz potwierdzone pcos czy nie ????
I masz też mthfr ???
Orchidea33
Fanka BB :)
Ja bym powtorzyla, wyslala mailem do Pasnika i poprosila o recepty na metformine (jesli bedziesz robic kiedys kolejna stymulacje?)Robiłam ale 4 lata temu i wydaje mu się że chyba jest okej
Bo wtedy bedzie pozytywny wplyw metforminy na komorki jajowe. Brac minimum 3 miesiace.
Ja po tych 3 procedurach, od razu po 4 punkcji zaszlam w ciaze naturalnie - wczesniej kilka miesiecy bralam metformine i zastrzyki selen i q10, ovarin (przy pcos sie bierze), i do stymulacji bralam clexane co tez przy mutacji w trombofilii pozytywnie wplywa na komorki.
Do tego wit c czysta, e, d3 krople 4000.
TakI masz też mthfr ???
reklama
Ja zawsze mam neoparin do każdegoJa bym powtorzyla, wyslala mailem do Pasnika i poprosila o recepty na metformine (jesli bedziesz robic kiedys kolejna stymulacje?)
Bo wtedy bedzie pozytywny wplyw metforminy na komorki jajowe. Brac minimum 3 miesiace.
Ja po tych 3 procedurach, od razu po 4 punkcji zaszlam w ciaze naturalnie - wczesniej kilka miesiecy bralam metformine i zastrzyki selen i q10, ovarin (przy pcos sie bierze), i do stymulacji bralam clexane co tez przy mutacji w trombofilii pozytywnie wplywa na komorki.
Ja nie liczę się u pasnika tylko u dr sydoraJa bym powtorzyla, wyslala mailem do Pasnika i poprosila o recepty na metformine (jesli bedziesz robic kiedys kolejna stymulacje?)
Podziel się: