A ja dopiero w środęTrzymam!! Jak wracałam dziś do domu z pracy to myślałam o tobie i że jutro masz podgląd a pojutrze ja.
reklama
Sherlook
Fanka BB :)
Szybko minieA ja dopiero w środę
Hej dziewczyny, mam takie pytanie - nie wiem czy w dobrej grupie, ale spróbuję w poniedziałek dostałam ovitrelle + inseminacja (6dc). Owulka potwierdzona w 7dc. Gin planuje mi podawac dalej ovitrelle po 1/2 dawki od jutra do ndz zeby podtrzymac wyrzut estradiolu dluzej (bardzo szybko mi rosna pecherzyki). Czy miałyście moze podobne doswiadczenia? Ps. Wiem, ze to nie grupa dot. Inseminacji, ale gdzieś w wiadomosciach zauwazyłam, ze tu moge znalezc odpowiedz
Bo te naturalsy to prawie pewniaki, silne dzieciołki ja chyba też będę miała syna.. Przez pewien czas był wysyp dziewczynek, teraz będą chłopaki, tak żeby były parkiHejka dziekuje za kciuki juz po usg
Najpewniej synek i wszystko ok
Tylko czekamy na wyniki z krwi
to sie dzieje naprawde???
Ovitrelle przyspiesza dojrzewanie endometrium więc kiedy masz tak szybkie cykle to brzmi jak dobry pomysł. A jakie miałaś endometrium? Ja raz przy inseminacji miałam taki mega szybki cykl (też inseminacja w 6dc) i problem był wtedy w grubości endometrium, nie nadazalo rosnąć i dostałam sildenafil dopochwowo żeby poprawić endometrium. Ogólnie i tak skończyło się porażka.Hej dziewczyny, mam takie pytanie - nie wiem czy w dobrej grupie, ale spróbuję w poniedziałek dostałam ovitrelle + inseminacja (6dc). Owulka potwierdzona w 7dc. Gin planuje mi podawac dalej ovitrelle po 1/2 dawki od jutra do ndz zeby podtrzymac wyrzut estradiolu dluzej (bardzo szybko mi rosna pecherzyki). Czy miałyście moze podobne doswiadczenia? Ps. Wiem, ze to nie grupa dot. Inseminacji, ale gdzieś w wiadomosciach zauwazyłam, ze tu moge znalezc odpowiedz
Odzywaj się po <3Jutro idę na obserwacje cyklu trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok
Evela.6
No wspaniała informacja [emoji322][emoji123][emoji108][emoji3059]Hejka dziekuje za kciuki juz po usg
Najpewniej synek i wszystko ok
Tylko czekamy na wyniki z krwi
[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] to sie dzieje naprawde???
Rosnijcie zdrowo [emoji3531]
Magdusia88
Ja też miałam ovitrelle,chyba 2 razy 6 x na penie, więc bardzo mała dawka[emoji3526]Hej dziewczyny, mam takie pytanie - nie wiem czy w dobrej grupie, ale spróbuję w poniedziałek dostałam ovitrelle + inseminacja (6dc). Owulka potwierdzona w 7dc. Gin planuje mi podawac dalej ovitrelle po 1/2 dawki od jutra do ndz zeby podtrzymac wyrzut estradiolu dluzej (bardzo szybko mi rosna pecherzyki). Czy miałyście moze podobne doswiadczenia? Ps. Wiem, ze to nie grupa dot. Inseminacji, ale gdzieś w wiadomosciach zauwazyłam, ze tu moge znalezc odpowiedz
reklama
O 14@Kocka trzymam kciuki z dzis. O której masz wizytę?
Podziel się: