Ja na sztucznym miałam robiona Ere i wyszły mi dwa dni przesunięciaJak tak czytam o tym zapaleniu endometrium to trochę to dziwna. U której was nie stwierdzili zapalenia w badaniu ? U mnie też było i widziałam że dużo kobietek się wypowiadało,że też im wyszło. Myślicie że to ma taki ogromny wpływ? A przesunięte okno implantacyjne ? Mi też. I co z tego. Na sztucznym przecież. Czasem mam wrażenie że to takie wyciąganie z nas kasy...
reklama
Ja byłam leczona przez 10mdni na zapalenie endometriumMi wyszło po drugiej biopsji ale podobno to normalne -spowodowane pierwsza biopsja i nie wymaga leczenia .
Jeśli zarodek 5 dniowy to lekarz mi mówił, że jeśli w 6-7dpt nie ma jeszcze bety to jest 10% szans że może pojawić się do 10dptT
7 dni zgodnie z zaleceniem
Magda 1234
Fanka BB :)
Nie wiem jak inne dziewczyny ale jeśli nie zwariuje przed urodzeniem to będzie jakiś cudPuste jajo płodowe to ciąża bezarodkowa . Dochodzi do zapłodnienia, zagnieżdżenia ale zarodek się nie rozwija a pęcherzyk płodowy może rosnąć cały czas . Nie stresujące się tym dziewczyny .przecież fakt,że komuś się przytrafiło nie musi znaczyć ,że i Wam musi się przytrafi ! Głowy do góry [emoji8]
Pierwsze to będzie, nazwała to czwartą weryfikacją. To bedzie dopiero 16 dpt, ale stwierdziła, że beta będzie na tyle wysoka, że można zrobić usg...O jeny, po co takie rzeczy mówiła... Jakbys miała mało stresu u bez tego. A miałaś już USG czy to będzie pierwsze?
U mnie dzisiejsza beta 467 mlU/ml i stwierdziła że do soboty powinno byc lekko powyzej tysiaca i dlatego usg juz w sobotęZnam to ...mnie przy becie poniżej 1000 straszyła pozamaciczna bo nie widziała pęcherzyka w macicy [emoji85]
Evela.6
No i super,wtedy już będzie wszystko pięknie widać . Trzymam kciuki [emoji110]U mnie dzisiejsza beta 467 mlU/ml i stwierdziła że do soboty powinno byc lekko powyzej tysiaca i dlatego usg juz w sobotę
Gonzi
U mnie dzisiejsza beta 467 mlU/ml i stwierdziła że do soboty powinno byc lekko powyzej tysiaca i dlatego usg juz w sobotę
Widzisz a ja zjadłam torbę leków na to bo stwierdził że to jest powód niepowodzeń. Wątpię że to coś dałoMi wyszło po drugiej biopsji ale podobno to normalne -spowodowane pierwsza biopsja i nie wymaga leczenia .
reklama
Podziel się: